Arka Sokaklar 652. bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölüme damga vuran sahne: Komiser Mehmet'in planı ne? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 652. bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölüme damga vuran sahne: Komiser Mehmetin planı ne İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2023 02:37

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 1 Aralık Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Sadullah’ı vuran Engin tutuklanırken, Rıza Baba ve ekibi bu kez Engin’i cendereden kurtarmak için kolları sıvadı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise karapara aklama işinde Mehmer Komiser ile ekibin yollarının kesişmesi dikkat çekti. İşte, Arka Sokaklar 652. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 652. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde, ekip, karanlık bir el tarafından yaratılan ve yönetilen kaosu önlemeye çalıştı. Aylin'in aldığı evlenme teklifi Hakan’ı üzerken, Rıza Baba ve ekibin yolu Komiser Mehmet'le kesişmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 652. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

1 Aralık 2023 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 652. Bölümünde ekip, karanlık bir el tarafından yaratılan ve yönetilen kaosu önlemeye çalışıyor!
Sadullah’ı vuran Engin tutuklanır ve cezaevine gönderilir. Engin’i ve ailesini zor günler beklemektedir. Rızalar bu kez Engin’i cendereden kurtarmak için kolları sıvarlar.

Haberin Devamı

Büyük patrondan aldığı talimatları uygulayarak ekibi sabote eden Ünal’ın yeni bir ortağı olacaktır.

Aylin'in aldığı evlenme teklifi Hakan’ı çok üzer. Gelişmeler onları bir yol ayrımına getirecektir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 653. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Komiser Mehmet neyin peşinde?

Rıza Baba ve Ekip, Sadullah ve iş birlikçilerinin nasıl karapara akladıklarını ve hangi sektörlerde faaliyette olduklarını tespit eder. Soruşturma derinleşirken Rıza Baba ve ekibin yolu Komiser Mehmet'le kesişir. Komiser Mehmet neyin peşinde?

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!