Arka Sokaklar 638. son bölümde Kadem'i cezaevine girmesi damga vurdu! İşte Arka Sokaklar son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 638. son bölümde Kademi cezaevine girmesi damga vurdu İşte Arka Sokaklar son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2022 02:08

Arka Sokaklar 638. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”ın 18 Kasım tarihli son bölümünde, uyuşturucu baronu Kadem'in ekibin başarılı operasyonuyla cezaevine girmesi dikkat çekti. Kadem ve Hülya yolun sonuna gelirken, Uğur'un, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar son bölüm full HD izleme ekranı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümünde bu hafta geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içinde yer alması dikkat çekti. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 638. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

18 Kasım 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 638. Bölümünde ekip, başarılı bir operasyonla Kadem'i cezaevine yolluyor!

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!