Arka Sokaklar 636. son bölümde Mesut'la ilgili şok haber! İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 636. son bölümde Mesutla ilgili şok haber İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2022 02:32

Arka Sokaklar 636. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”ın 4 Kasım tarihli son bölümünde, uyuşturucu baronu Kadem'in, mallarına el koyan ekipten intikam almak için Yavuz Komiseri kaçırması dikkat çekti. Rıza Baba'nın ekibe Mesut'un durumu hakkında acı bilgiyi vermesi ise ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar 637. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm full HD izleme ekranı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümünde bu hafta Mesut'un yerine tebrübeli komiser Kadri Keser'in ekibe katılacağı haberi çarpıcı gelişmelerden oldu. Son bölüm sonrası yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Yavuz, teyzesi ve eniştesine bomba bağlayan Kadem'i öldürecek mi? sorusu akıllara geldi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

4 Kasım 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 636. Bölümünde uyuşturucu baronu Kadem, mallarına el koyan ekipten intikam almak için Yavuz Komiseri kaçırıyor!

Ekibimiz, Kadem’in uyuşturucularına el koyar. Her şeyi elinden alınan Kadem, intikam almak için Yavuz’u seçer.

Haberin Devamı

Atıf yıllar önce parktan Sema adında küçük bir kız çocuğu kaçırır. Sema yıllar boyu Atıf’tan şiddet görür; ama Atıf, yaptıklarının cezasını ödeyecektir.
Şule, gittiği spor salonuna kredi kartı bilgilerini verince Çoban ailesinin başına beklenmedik işler açılacaktır.

Tunç’un eski nişanlısı Dilek, Mete adında biriyle ilişki yaşamaya başlamıştır. Mete zengin bir ailenin oğludur ama onun da gizlediği bazı gerçekler bulunmaktadır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 637. Bölüm Fragmanı yayında! Yavuz, teyzesi ve eniştesine bomba bağlayan Kadem'i öldürecek mi?

Kadem, Yavuz'dan intikam almak için teyzesini ve eniştesini kaçırır. Üstlerine bomba bağlayarak bir meydanda canlı bomba olarak kullanır. Bu durumdan dolayı çılgına dönen Yavuz, Kadem'i yakalar ve tam öldürecekken birisi tarafından vurulur.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 11 Kasım Cuma akşamı Kanal D’de...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!