Arka Sokaklar 635. son bölümde Rıza Baba'nın ailesi öldü mü? İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 635. son bölümde Rıza Babanın ailesi öldü mü İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2022 02:16

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”ın 28 Ekim tarihli son bölümünde Uyuşturucu baronu Kadem’in piyasayı yeniden ele geçirmeye çalışması çarpıcı gelişmelerden olurken, Rıza Baba'nın ailesi içindeyken teknesine saldırı düzenlenmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar yeni bölüm ve son bölüm kesintisiz izleme ekranı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümünde bu hafta Kadem, Rıza Babanın yeni aldığı tekneyi uzaktan kumandalı düzenekle patlatır; bu sırada Ayla, kızı Pınar ve torunları teknenin yanında olması heyecan dolu anlara neden oldu. Son bölüm sonrası yayınlanan yeni bölüm fragmanında Yavuz'un Kadem'in eline düşmesi haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

28 Ekim 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 635. Bölümünde ekip, uyuşturucu baronu Kadem ile ilgili büyük sıkıntılar yaşıyor! Uyuşturucu baronu Kadem’in başı ekibimiz yüzünden derttedir. Eline geçen ilk fırsatta piyasayı yeniden ele geçirmeye çalışır.

Haberin Devamı

Amina, kardeşi Asaf tarafından hiç beklenmedik bir olayla karşılaşacaktır. Murat, kumar borcu yüzünden çocuğu Timuçin’i tehlikeye atar. Ekibimiz Timuçin’i kurtarmak için var güçleriyle çalışacaktır.

Merve’nin başına gelen kötü olaylar abisi Doğan’ı harekete geçirir. Doğan kardeşinin intikamını almaya çalışır. Yavuz’un geçmişi peşini bırakmaz. Bu durum onun ekipteki görevini sorgulamasına neden olacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 636. Bölüm Fragmanı yayında! Yavuz, Kadem'in eline düşüyor!

Yavuz, Kadem'in sağ kolunu yakalamıştır. Tutuklayacağı sırada kafasına vurularak bayıltılır. Rıza Babanın telefonu çalınca durum ortaya çıkar. Kadem, arıyordur ve ekibe kötü bir sürprizi vardır. Görüntülü aramada Yavuz, Kadem'in tutsağıdır. Uyuşturucu işlerine çomak sokan ekibe ders vermek için Yavuz'u kullanır.

Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!