Arka Sokaklar 634. son bölümde uyuşturucu mafyasına operasyon! İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 634. son bölümde uyuşturucu mafyasına operasyon İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2022 02:06

Arka Sokaklar 634. son bölüm izleme ekranı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”ın 21 Ekim tarihli son bölümünde, Hüsnü, Emre'ye silah doğrultan adamı öldürünce uyuşturucu mafyası abisinin hedefine girerken evine yapılan kundaklama dikkat çekti. Dizinin final anında Engin'in düzenlediği operasyon heyecan dolu anlara neden oldu. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm ve son bölüm kesintisiz izleme ekranı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. 17’nci sezonuyla Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam eden Arka Sokaklar'da bu hafta Rıza Baba ve eşi Ayla'nın boşanma davası merak uyandırdı. Uyuşturucu baronu Kadem için hazırlanan operasyon dikkat çekerken, dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ayla, Pınar ve çocukların içerisinde olduğu Tekne'ye bombalı saldırı düzenlenmesi haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

21 Ekim 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 634. Bölümünde ekip, uyuşturucu mafyasına operasyon düzenliyor ve bu yüzden Hüsnü hedefe oturuyor!

Mahallesinden komşu olan Şahin’in planları Suriyeli Amina’nın başına dertler açmıştır. Amina bu dertlerle uğraşırken, Rıza Baba’nın ona bir sürprizi olacaktır.
Ekibimizin uyuşturucu baronu Kadem için hazırladığı bir operasyon vardır. Kadem bu operasyon karşısında zor durumda kalıp intikam yemini edecektir.
Figen, kızını öldüren Tayyar’dan torunlarını almak için her yolu deneyecektir. İki küçük çocuğu zorlu bir yolculuk beklemektedir.

Haberin Devamı

Hüsnü’nün kızı Şule, arkadaşlarının yanında işe başlar. Fakat çalıştıkları yerde başlarına beklenmedik işler açılacaktır.

Nazlı ve yeni doğan bebeğini ciddi bir tehdit beklemektedir. Acımasız amcası onlara eziyet edecek, nazlı amcasından kurtulmak için mücadele verecektir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 635. Bölüm Fragmanı yayında! Uyuşturucu baronu Kadem, bu sefer Rıza Babanın ailesini hedef alıyor!

Rıza Baba ve ekip, Kadem'i gözaltına aldıktan sonra işler bir anda önü alınamaz boyutlara ulaşıyor. Kadem ilk hamle olarak kendisini hapse attıracak olan tanığı öldürüyor. Rıza Babanın üzerine gelmesini durduramayacağını anlayan Kadem, sert bir hamle yapıyor. Rıza Babanı yeni aldığı tekneye bomba düzeneği kuruyor. Sonrasında Rıza Babayı arayarak operasyonlarına son vermesini istiyor. Kadem, tehditlerine kulak asmayan Rıza Babanın teknesini havaya uçuruyor. Acı olan ise, teknenin yanında eşi Ayla, kızı Pınar ve torunları bulunmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!