Arka Sokaklar Son Bölüm İzle: Arka Sokaklar 627. bölümde Hüsnü'ye büyük komplo! İşte Arka Sokaklar yeni bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar Son Bölüm İzle: Arka Sokaklar 627. bölümde Hüsnüye büyük komplo İşte Arka Sokaklar yeni bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2022 12:59

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar, bir haftalık aranın ardından son bölümü ile 13 Mayıs Cuma akşamı ekranlara geldi. Esra’yı yaralayan Rehat ile Hüsnü arasında yaşanan restleşmenin kamera kaydına alınması dikkat çekerken, Hüsnü'ye kurulan komplo mesleğini tehlikeye attı. Dizinin final anında montajlanarak Hüsnü'nün Rehat'ı öldürmüş gibi yer aldığı videonun sosyal medyaya düşmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Arka Sokaklar 627. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında her hafta cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar'da bu hafta Hidayet, ölen kızının intikamını almak isterken, Hüsnü'ye büyük komplo kurulması haftaya damga vurdu. Son bölümün hemen ardından dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hüsnü'nün Rıza Baba tarafından tutuklanması haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esra’yı yaralayan Rehat ile Hüsnü arasında yaşanan restleşme çevredekiler tarafından kamera kaydına alınır. Kaydın internet ortamında hızla yayılması yalan haberleri de beraberinde getirir. Rehat’ın polis tarafından öldürülüp üstünün kapatıldığını düşünen bir grup çete etrafa tehlike salar. Gittikçe büyüyen bu olay, Rehat’ın hastaneden kaçırılmasıyla daha da büyüyecek ve tehlikeli hale gelecektir.

Haberin Devamı

Hidayet, ölen kızının intikamını almak ister. Gözünü karartan Hidayet, akrabası olan mafya reisi Kudret’e ulaşır. Kudret’in dahil oluşuyla olaylar Hidayet’in istemediği bir şekilde gelişecektir.

Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Uyuşturucu taciri Hüsnü'nün, Rehat'ı bacağından vurduğunun kanıtı olan videoda sahtecilik yaparak sosyal medyada yayınlatır. Bu video üzerine Hüsnü tutuklanarak cezaevine götürülür. Onun bu çaresiz anları ise başta eşi eşi Esra olmak üzere, sevenlerini büyük üzüntüye sokar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!