Anne dizisinin 24. bölümde Turna Zeynep'i affedecek mi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin 24. bölümde Turna Zeynepi affedecek mi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 13:42

Anne dizisi 11 Nisan Salı akşamı ekrana gelen son bölümüyle duygu yüklü sahneleri ekrana taşıdır. Bölüm boyunca Zeynep ve Turna’nın karşılaşıp karşılaşmayacağını sorgulayan dizi takipçileri Anne son bölüm finalinde beklenilen ana şahit oldu. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Anne dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta! Salı akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde bir süredir beklenen gelişme nihayet oldu. Gönül'ü takip eden Zeynep, aylardır öldü sandığı Turna’yı karşısında buldu. İkilinin karşılaşması sonrasında neler olacağı Anne 24. bölümünde belli olacak. Gerçeklerin kendisinden saklandığını öğrenen Zeynep, ailesine nasıl bir tepki verecek? Terk edildiğini düşünen Turna, Zeynep’i affedebilecek mi? Anne dizisi tüm bu soru işaretlerinin yanıt bulacağı 24. bölümüyle 18 Nisan Salı akşamı ekranlarda olacak.

Anne dizisinin yeni fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabişirsiniz. 

Şule ve Cengiz çıkınca yine kardeşiyle perişan kalan Turna'ya yardım getiren Gönül, küçük kıza görünmeden gidecekken şahit oldukları yüreğini parçalandı. . Sabrı taşan Gönül dayanamayıp Turna'nın karşısına çıkar. Turna ve Sakar Teyze kavuşurlar. Zeynep ise Gönül'ün bu ortadan kayboluşlarından ve gizemli hallerinden şüphelenmeye başlamıştı.Gamze'nin hayatına beklenmedik biri ilk adımı atarken Duru cephesinde mutsuzluk hakimdi. Evlenme teklifini reddeden Ali'yle kavga eden Duru kendini kaybetmek üzereydi. Her şeyden habersiz Zeynep'i aklından çıkaramayan Sinan ise büyük bir ikilemin içinde karısına doğruyu söylemek için kıvranmaktaydı.. Nihayet Zeynep'le konuşmaya karar verdi. 

Haberin Devamı

Ancak Sinan'ın gerçeği açıklama planı çok acı bir haberle bozuldu, tüm aile bu gelişmeyle sarstı. Yaşananların ardından öfkeli gözler Ali'ye çevrildi. Bu hengame Zeynep'in Turna gerçeğini öğrenmesine de engel oldu. Nihayet Gönül'ün gizli bir konuşmasına şahit olan Zeynep ise onun sır sakladığından emin oldu ve gizlice peşine takıldı. Gönül'ü takip eden Zeynep'i gittiği bu yerde hayatının en büyük sürprizi bekliyordu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!