Anne dizisi son bölümüyle duygu seli yaşattı! Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisi son bölümüyle duygu seli yaşattı Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 09:56

Anne dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümüyle hafızalara kazındı. Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı dizinin final sahnesi adeta yürekleri dağladı. Tutuklanan Zeynep ve ondan ayrılmak istemeyen Turna'nın gözyaşları ekran başındakileri de duygulandırdı. Son bölümün hemen ardından Anne'nin yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekran başındakilere duygu seli yaşattı. Salı akşamları ilgiyle takip edilen dramatik dizinin 13. bölümüne tutuklanan Zeynep ve ondan ayrılırken gözyaşlarına boğulanan Turna'nın kenetlenmiş hali damga vurdu. Son bölümde Zeynep'e karşı iyice bilenen Şule onu çocuk kaçırma suçuyla polise şikâyet etti. Komiser Sinan Şule’yi sorguladı ve Zeynep hakkında yakalama kararı çıkarttı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırma yapmaya başladılar. Peki, Anne dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisi 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Şule nihayet Zeynep’i çocuk kaçırma suçuyla polise şikâyet eder. Komiser Sinan Şule’yi sorgular ve Zeynep hakkında yakalama kararı çıkar. Gönül derhal Zeynep ve Turna’nın yanına koşup haberi verir. Zeynep’in tekrar kaçmaktan başka çaresi yoktur. Gönül bu kaçışta onların yanında olmaya karar verir ve Belkıs’tan yardım ister. Belkıs onları yurt dışına kaçırmanın bir yolunu bulur. Bu sırada Cengiz komadan çıkmıştır ancak Şule’nin sevinci kursağında kalır. Cengiz ayrılmak istediğini söyler. Şule ne kadar uğraşırsa uğraşsın Cengiz kararlıdır. Şule mahvolur…

Cahide’nin evinde de işler karışıktır. Komiser Sinan, Cahide’yi de sorguya gelir, kızının nerede olduğunu sorar. Cahide için bu hayatının en ağır sorgusudur. Ancak Duru’nun Ali’den aldığı haberle içi bir parça rahatlar. Gamze, Mert’in istediği dna testini yaptırır ama sonu kimse için iyi bitmez. Cahide de yaşanan bu travmatik olay sonucunda Zeynep’i desteklemeye karar verir. Şule’nin ise gidecek, kalacak yeri yoktur. Cengiz’in onu terk etmesinden sonra kendini içkiye verir, adamın biri onun bu halinden faydalanmaya çalışır. Şule’nin yardımına Ali koşar. Ancak bölüm sonunda Şule’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Şule’nin hayatı kökünden değişecektir. Zeynep, Turna ve Gönül kaçış gününü beklerken İstanbul dışındaki küçük bir otele Gönül’ün kimliğiyle yerleşmişlerdir. Bu sırada Gönül ve Zeynep arasında duygusal anlar yaşanır. Üçü birlikte kısa da olsa bir aile olmanın mutluluğunu yaşarlar. Ancak bakalım işler planladıkları gibi gidecek midir? Zeynep ve Turna yurt dışına kaçıp yeni bir hayata başlayabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Komiser Sinan’ın Cahide’nin evinde Zeynep’i araması tüm ailede şok etkisi yarattı. Cahide, Zeynep’i evlatlıktan çıkarmak zorunda kalışının üzüntüsüyle sarsılırken kapıya polislerin gelmesiyle bir kez daha yıkıldı. Zeynep’i ise bekleyen büyük bir sorun vardı. Anne sevgisini ve sıcaklığını Zeynep’te bulan Turna, son yaşananlardan sonra ona iyice bağlanmıştı. Minik kalbi, polislerin Zeynep’i tutuklama ihtimaliyle endişe içindeydi. Ondan bir dakika bile ayrılmak istemedi. Zeynep kızının haline kahrolur. Üstelik tehlike artık enselerindeydi. Turna’yı da alıp yurtdışına gitme planını hızlandırmaya karar verdi. Zeynep’e yardımcı olmak için elinden geleni yapan Ali ise eskiden tanıdığı olan komiser Sinan ile görüştü ve ondan gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

Öte yandan acılı bir kadın olan Zeynep Anne, Zeynep’in torunu olup olmadığını öğrenebilmek için Gönül’e baskı yaptı. Gönül ondan gerçeği gizlemeye mecburdu. Öte yandan Turna’nın başına gelenler Zeynep’in kaçış planını ötelemesine neden oldu. Turna’yı götürmek zorunda kaldıkları yerde Gönül ve Zeynep’i kötü bir sürpriz bekliyordu.

 

BAKMADAN GEÇME!