Anne dizisinin son bölümü ardından yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin son bölümü ardından yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 10:02

Anne dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümüyle yine çok konuşulacak sahneleri ekrana taşıdı. Dizinin son bölümünde Turna'yı bulan Şule ve Zeynep arasında arbede yaşandı, Zeynep'in tepkisi herkesi çok şaşırttı. Final sahnesiyle ekrana kilitleyen Anne'nin yeni fragmanı da şimdiden merak konusu oldu. Peki, Anne dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisinin 13. bölüm fragmanı kısa süre içerisinde araştırılmaya başlandı. Duygu yüklü senaryo örgüsüyle kısa sürede ilgileri üzerine çeken dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne Zeynep'in Şule'ye verdiği tepki damga vurdu. Başından beri naif bir tutum sergileyen Zeynep'in Turna söz konusu olduğunda her şeyi göze alabildiği bir kez daha görülmüş oldu. Final sahnesiyle şaşırtan dizinin Anne'nin yeni fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı şimdiden merak konusu oldu. Peki iki yakışıklı oyuncu Serhat Teoman ve ekranların usta isimlerinden Meral Çetinkaya’nın da kadroya dahil olduğu Anne'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananların detayları!

Salı günleri izleyicileriyle buluşan dizinin yeni fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Güçlü senaryo örgüsüyle iddialı bir başlangıç yaparak kısa sürede ilgi odağı haline gelen Anne’nin dün akşam yayınlanan bölümünde Cengiz ve Şule’nin başına gelenlerden dolayı suçlu konumunda gözüken Zeynep’in akıbeti belli oldu. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Cengiz’in son konuştuğu kişinin Zeynep olması genç kadını şüpheli durumuna düşürmüş, final sahnesinde polisin Cahide’nin evinde görülmesi heyecan yaratmıştı. Turna’nın başına gelenler Zeynep’in kaçış planını geciktirdi mi? Yoksa ikisi onları bir daha kimsenin bulamayacağı uzak diyarlara gidebildi mi? Sinan komiserin Zeynep ile ilgili buldukları onu tutuklamasına yetti mi? Turna’yı götürmek zorunda kaldıkları yerde Gönül ve Zeynep’i bekleyen kötü sürpriz neydi?

SON  BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Komiser Sinan’ın Cahide’nin evinde Zeynep’i araması tüm ailede şok etkisi yaratmıştır. Cahide, Zeynep’i evlatlıktan çıkarmak zorunda kalışının üzüntüsüyle sarsılırken kapıya polislerin gelmesiyle bir kez daha yıkılır. Zeynep’i ise bekleyen büyük bir sorun vardır artık... Anne sevgisini ve sıcaklığını Zeynep’te bulan Turna, son yaşananlardan sonra ona iyice bağlanmıştır. Minik kalbi, polislerin Zeynep’i tutuklama ihtimaliyle endişe içindedir. Ondan bir dakika bile ayrılmak istemez. Zeynep kızının haline kahrolur. Üstelik tehlike artık enselerindedir. Turna’yı da alıp yurtdışına gitme planını hızlandırmaya karar verir. Zeynep’e yardımcı olmak için elinden geleni yapan Ali ise eskiden tanıdığı olan komiser Sinan ile görüşür ve ondan gelişmeler hakkında bilgi alır.

Haberin Devamı

Öte yandan acılı bir kadın olan Zeynep Anne, Zeynep’in torunu olup olmadığını öğrenebilmek için Gönül’e baskı yapar. Gönül ondan gerçeği gizlemeye mecburdur. Bir yandan da ne pahasına olursa olsun Zeynep’e kaçış planında yardımcı olmaktadır.

Şule ise Anne dizisinin son bölümünde yoğun bakımda tedavi gören ve hala hayati riski atlatamamış olan Cengiz’in başında nöbet beklerken çokça üzgündür. Üstelik ne gidecek bir yeri ne de karnını doyuracak parası vardır. Hem aç hem de evsizdir. Çareyi yine ona dostça yaklaşan Gönül’e gitmekte bulur. Ancak bu kez onu hiç ummadığı bir halde bulacaktır.

Gamze’nin Mert’ten ayrıldığını haber alan kayınvalidesi soluğu Cahide’nin evinde alır. Ne olursa olsun bu saatten sonra bu işten geri dönüş olmaması gerektiğini Cahide’ye anlatır. İlk başta kızının haklı olduğunu düşünen ve bu ayrılığı destekleyen Cahide, Gamze’yle ilgili şüphelerinden sonra dünürü ile birlikte hareket etmeye karar verir. Gençler iki ailenin ısrarı ile bir araya gelir. Gamze bu buluşmada büyük bir şok yaşar çünkü Mert’in yerine getirilmesi zor bir isteği vardır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!