Anne dizisinin 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 09:25

Anne dizisi dün akşam 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde aylardır birbirlerinden ayrı hayatlar yaşayan Şule ve Zeynep’in bu süreçte neler yaşadığı ortaya çıktı. Turna’nın Zeynep olmadan tek başına geçen yeni hayatını gözler önüne seren son bölüm ardından Anne dizisinin 25. bölüm fragmanı sorgulanmaya başlandı. Peki, Anne’nin yeni fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Duygu yüklü sahneleriyle ekran başındakileri hüzünlendiren Anne dizisi yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Başrollerini Cansu Dere, Fahide Gördüm ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Anne dizisinin dün ekrana gelen son bölümü geçmişte yaşananları ortaya çıkardı.Zeynep’in bir daha uyanamama ihtimaline karşı, üzülmesin diye kendisinden uzaklaştırdığı Turna, tekrar Şule ve Cengiz’in arasına döndü. Bu zamana kadar hayatını Turna’ya adayan Zeynep, gönlünün kapılarını herkese karşı kapatmıştı. Sürpriz final sahnesi ardından Anne dizisinin 25. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne'nin 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Ali’yi Duru’ya iten neydi?

Gözü Zeynep’ten başka kimseyi görmeyen Ali, kendisine deli gibi aşık olan Duru’yla ilişki yaşamaya başladı. İmkansızmış gibi görünen bu birlikteliğe Ali nasıl ikna oldu?

Haberin Devamı

Cengiz ve Şule’nin geçim kaynağı pavyonlardı. Fakat Şule’nin hamilelik süreci ilerledikçe çalışması imkansız hale geldi. Cengiz mecburen iş hayatına atılmak zorunda kaldı. Bunca zaman Şule’nin sırtından geçinmiş, kolay paraya alışmış olan Cengiz’in karanlık işlere bulaşması çok sürmedi. Başına sardığı belalar Turna dahil bütün ailenin kaderini nasıl etkiledi?

Kimler Zeynep’i Turna’nın öldüğüne inandırdı?

Bunca zaman Zeynep’in kendisini arayıp sormamasına fena halde bozulan Turna, Zeynep’i hayatından tamamen çıkarmıştı. Zeynep ise kendine yeni yeni bir hayat kurarken öldü bildiği Turna’yla karşı karşıya geldi. Böylece ortaya çıkan büyük yalan nasıl inşa edildi? Bu yalanı Zeynep’ten kimler, nasıl sakladı?

BAKMADAN GEÇME!