Alparslan Büyük Selçuklu 9. son bölümde Alparslan'ı şoke eden buluşma! İşte Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Alparslan Büyük Selçuklu 9. son bölümde Alparslanı şoke eden buluşma İşte Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2022 04:01

Alparslan Büyük Selçuklu 9. son bölüm izleme ekranı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Kısa bir aranın ardından yeniden sevenleri ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 17 Ocak tarihinde yayınlanan 9. son bölümünde Yınal Bey'in karargâhı alan Alparslan’ı bertaraf etmek için harekete geçerek Alparaslan'ın yerine geçmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise Alparslan'ın Akça ve Kekaumenos'un buluşmaları görmesi ekranlara damga vurdu. İşte, , Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm tek parça yayınlandı. TRT 1 ekranlarında 17 Ocak Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 9. son bölümünde Yınal Bey'in karargahı Selçuklu toprağı olduğunu söyleyerek Alparslan'ın yerine geçmesi heyecan dolu anlara neden oldu. En son obadan ayrılırken helallik isteyip vedalaştığı Akça’nın çarpışma yerinde vurulup düştüğünü gören Alparslan'ın şok görüşmeye şahit olması gözleri yeni bölüme çevirdi.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alparslan’a kurduğu tuzağa kendisi düşen Kekavmenos, hiç hesap etmediği bir durumda kalmıştır. Alparslan’ın panzehir karşılığında istediği şeyleri kabul etmek istemeyen Dukas, Evdokya ve Diyojen başka çareler aramaya başlar.

Haberin Devamı

Nihayet eski gücüne kavuşacak olan Yınal, karargâhı alan Alparslan’ı bertaraf etmek için harekete geçer. İçinde Akça, Akınay ve Gevherin de olduğu kervan karargâha giden yolda Karmatilerin saldırısına uğrar. Alparslan’ın son anda yetiştiği bu saldırının ardında kim vardır? Kekavmenos mu, Bozan mı?
Alparslan’a değil Yınal’a daha yakın olan Göktuğ, Evdokya ile anlaşma yaparak ihanet edecek mi? En yakın adamlarından biri olan Şeddad’ı kaybeden Emir Bozan, Karmati tehlikesine uyanan Selçuklular’a karşı nasıl tedbirler alacak, okları kendinden nasıl uzaklaştıracaktır?

En son obadan ayrılırken helallik isteyip vedalaştığı Akça’nın çarpışma yerinde vurulup düştüğünü gören Alparslan, buna sebep olanların peşine düşecek ve eline geçen ipuçları onu hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakacaktır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!