All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman yayınlanacak? All Of Us Are Dead dizisi hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman yayınlanacak All Of Us Are Dead dizisi hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 14:31

Güney Kore dizi olan All Of Us Are Dead konu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor. İlk sezonu Ocak ayında yayınlanan All Of Us Are Dead izleyicilerin beğenisini toplamıştı. Korku ve gerilim türündeki dizinin meraklıkları 2.sezon yayın tarihini araştırıyor. Peki All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman sorunun yanıtı merak ediliyor. Güney Kore yapımı ve korku gerilim türündeki dizi bir zombi kıyametinin aniden patlak vermesi nedeniyle bir lisede öğrencilerin can güvenliğinin tehdit altına girmesi sonucu gelişen olayları anlatıyor. İşte All Of Us Are Dead dizisi hakkında detaylar...

ALL OF US ARE DEAD 2. SEZON NE ZAMAN?

Zombi kıyameti temalı dijital platform dizisi All Of Us Are Dead dizisinin ilk sezonu Ocak ayında yayınlanmıştı. İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği dizinin 2. sezonu da geliyor. Ancak yayın tarihi henüz netlik kazanmadı.

ALL OF US ARE DEAD KONUSU

Bir bilim deneyinin ters gitmesinin ardından yerel bir okul zombilerle dolup taşar ve zombilerle dolu okulda köşeye sıkışan öğrenciler hayatta kalmak için mücadele eder. Aç ve susuz bir şekilde, enfekte olmamak için adeta bir savaşın ortasına düşen öğrenciler okulda bulabildikleri her şeyi kullanmalıdırlar.

Haberin Devamı

ALL OF US ARE DEAD OYUNCULARI

İlk sezonu yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Yoo In-soo, Park Solomon, Park Solomon ve Im Jae-hyuk gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!