Alfa Kurt filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Alfa Kurt filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Alfa Kurt filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Alfa Kurt filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2022 15:39

Alfa Kurt filmi bu akşam ekrana gelecek. ATV yayın akışında yer alan film saat 20:00’de yayınlanacak. Alfa Kurt filminin yönetmen koltuğunda Albert Hughes oturuyor. Peki, Alfa Kurt filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Alfa Kurt filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Alfa Kurt filmi ATV ekranlarında yayınlanacak. Alfa Kurt filmi oyuncuları arasında Kodi Smit-McPhee, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Priya Rajaratnam gibi isimler bulunuyor.

ALFA KURT FİLMİ KONUSU

Alpha, sürüsünden ayrı düşen genç bir adamın, sürüsünden ayrı kalan bir kurt ile kurduğu arkadaşlığı konu ediyor. 20 bin yıl önce Avrupa'da yaşayan genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar. Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

ALFA KURT FİLMİ OYUNCULARI

Alfa Kurt filmi oyuncuları arasında Kodi Smit-McPhee, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Priya Rajaratnam, Leonor Varela, Michael Kruse-Dahl, Natassia Malthe gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!