Akrep dizisi yeni bölüm neden yok, yeni bölüm ne zaman?Akrep'in final yapacağı iddia edilmişti

Güncelleme Tarihi:

Akrep dizisi yeni bölüm neden yok, yeni bölüm ne zamanAkrepin final yapacağı iddia edilmişti
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2021 15:07

Akrep dizisi yeni bölüm tarihi ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Perşembe günleri yayınlanan Akrep dizisi ekrana ara veriyor. Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk'ün paylaştığı Akrep dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Dizi geçtiğimiz günlerde final haberleriyle gündemdeydi. Peki, Akrep dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte, Akrep dizisi yeni bölüm tarihi ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Star Tv'nin haftalık yayın akışı ardından gözler Akrep dizisinin akıbetine çevrildi. 25 Mart Perşembe günü Akrep dizisinin 16. bölümü yerine Canavar Kamyonlar isimli sinema filmi ekrana gelecek. Akrep dizisinin geçtiğimiz haftalardaki bölümünde başrollerden biri veda etmişti. Fikret rolünü oynayan Bekir Aksoy, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Bir başrolün vedası ardından final iddiaları gündeme gelmişti ancak final iddialarıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Akrep'in bu hafta 16. bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ekran macerasına ara veren dizinin, 1 Nisan Perşembe günü kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. 

BAKMADAN GEÇME!