Ah Nerede 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ah Nerede son bölüme Zehra'yı şoke eden yakınlaşma!

Güncelleme Tarihi:

Ah Nerede 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ah Nerede son bölüme Zehrayı şoke eden yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 02:51

Ah Nerede 7. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Oktay Çubuk, Nil Keser, Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ gibi isimlerin yer aldığı Ah Nerede'nin 12 Ağustos tarihli son bölümünde Ferit, Zehra’dan aldığı belli belirsiz bilgilerin peşine düşerken, geçmişten gelen misafir tüm dengeleri bozdu. Dizinin final anında Ferit'in başka birini öptüğünü gören Zehra şoke olurken, tüm bu yaşananların ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Ah Nerede yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti.

Haberin Devamı

Ah Nerede yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Star TV ekranlarında yayınlanan Ah Nerede dizisinin bu cuma seyirci ile buluşan son bölümünde Cenker’in en büyük sırrı öğrenmesi dikkat çekerken, Zehra'nın Ferit'in eski sevgilisi ile öpüştüğünü görmesi ekranlara damga vurdu. Ah Nerede'nin yayınlanan 7. bölüm fragmanında ise aşk itirafı çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

AH NEREDE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

AH NEREDE 6. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra’nın uyku sırasında sayıkladıkları Zehra ve kızların başına dert açar. Ferit’in artık Zehra’nın geçmişiyle ilgili şüphelendiği şeyler vardır.
Ferit,Zehra’dan aldığı belli belirsiz bilgilerin peşine düşerken, Zehra ve kızlar da Ferit’in hiçbir şey öğrenmemesi için türlü oyunlara girerler.

Haberin Devamı

Tüm bunlar olurken Ferit’i de geçmişinden gelen çok önemli bir misafir beklemektedir. Bu kişi Zehra ve Ferit’in oyunlarındaki dengeyi alt üst edecektir.
Ancak Zehra’nın bundan daha önemli bir sorunu vardır; Cenker’in en büyük sırrı öğrenmesi an meselesidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!