Ağlama Anne yayınlanan son bölümüyle duygulandırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ağlama Anne yayınlanan son bölümüyle duygulandırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 23:35

Ağlama Anne dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine duygusal dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alya'nın zehirlenmesinin ardında Özlem'in olduğu ortaya çıktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar ve Ekin Mert Daymaz gibi isimlerin rol aldığı Ağlama Anne, 5. bölümüyle ekran karşısına çıktı. Dizinin son bölümü yine heyecan ve duygu doluydu. Son bölümün bitmesinin hemen akabinde, gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. İşte, Ağlama Anne'nın son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanına dair bilgi...

Ağlama Anne'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alev'in eve girmesinin önüne Hasan duvar örer. Ancak Necmiye bu sefer kızını bırakmama konusunda kararlıdır. Hasan'a rağmen Alev'in yanında yer alır. Öte yandan Alya'nın zehirlenmesinin ardında Özlem olduğu ortaya çıkmıştır. Bu olay Adnan ve Özlem ilişkisini tamamen kopma noktasına taşır. Adnan, Özlem'in Alya'yı görmesine dahi izin vermeyecektir. Ayrıca Alya'nın derdine düşen Adnan, Zeynep'i unutmuştur. Bu durum Adnan'ın başına gelenlerden haberi olmayan Damla'yı öfkelendirir. Alev ise Zeynep'e gerçeği söyleme peşindedir. Ama Zeynep'in kendini asla kabullenmeyeceğini anlar. Tam dağılmıştır ki Özlem'in, Zeynep'in başına sardığı olay patlar. Alev, bunu kızına yapanlardan intikam almaya kararlıdır.

 

BAKMADAN GEÇME!