Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı dizi ve filmler

Güncelleme Tarihi:

Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli İşte, Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı dizi ve filmler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2023 13:45

Başarılı performansıyla dikkat çeken güzel oyuncu özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine başlayan Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde birlikte rol aldıkları Mert Ramazan Demir ile çok konuşulmuştu. Genç oyuncu kısa sürede kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı ve en çok merak edilen isimlerden birisi oldu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Antalya’da tamamlayan Afra Saraçoğlu, sonrasında Eskişehir’de üniversite eğitimi alacaktı. Oyunculuk kariyeri sebebiyle okulunu dondurmak zorunda kalan Afra Saraçoğlu birçok dizi ve yapımda rol aldı. Peki Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, ünlü oyuncunun hayatına ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

Afra Saraçoğlu yaşantısı, tarzı ve sosyal medya platformlarından yaptığı paylaşımlarla sıkça gündem oluyor. Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan ünlü ismin tatil paylaşımlarına adeta yorum yağdı. Özellikle Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle çok ses getiren Afra Saraçoğlu, geçmişte birçok önemi markanın reklam yüzü oldu. İlk oyunculuk deneyiminin ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 50 bölüm boyunca Ece karakterine hayat verdi. İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? filmleriyle kariyerine devam eden oyuncu, ardından kadrosunda Mehmet Aslantuğ’un olduğu, 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde yer aldı. 2020’de Öğretmen dizisinde yer aldı. Peki Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte, başarılı oyuncunun biyografisi…

Haberin Devamı

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu, 1998 yılında Edremit’te doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ‘Karşılaştırmalı Edebiyat’ bölümünü kazandı. Bu bölümü dondurarak 2016 Yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine başladı.

2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları, 2020 yılında ise Öğretmen dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu kısa sürede kariyerinde önemli bir sıçrama yapmış ve 2018 yılında Hummel’ın ve Pantene'in marka yüzü olmuştur.

Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, kadrosunda Mehmet Aslantuğ’un olduğu, 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde yer aldı. 2020’de Öğretmen dizisinde yer aldı.

2021’de Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı. 2021 yılında Cornetto ve Koton markasının yüzü olmuştur.

Afra Saraçoğlu asıl çıkışını ise 2023 yılında Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle yakalamıştır.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!