Adı: Zehra dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı: Zehra dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 20:55

Adı: Zehra dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zehra’nın hayatını kurtarmak için Salih’i vuran Serkan, Zehra’yla birlikte karakola götürüldü ve tutuklu olarak yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Adı: Zehra dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Adı: Zehra dizisi yayınlanan son bölümüyle ilginç anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zehra, annesini hapisten çıkarmanın yollarını ararken bir yandan da Hande’yle ilgili şok edici bir gerçeği öğrendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Adı: Zehra dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı: Zehra dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zehra’nın hayatını kurtarmak için Salih’i vuran Serkan, Zehra’yla birlikte karakola götürülür ve tutuklu olarak yargılanmak üzere cezaevine gönderilir. Oğlunun cezaevine girmesini hazmedemeyen Şule, Serkan’ın dışarı çıkması için elinden geleni yapacaktır. Ayrıca Şule, bu olay sayesinde Zehra’yla ilgili kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenmenin şokundadır. Ne yapacağını bilmez bir şekilde yine Bayram’dan yardım ister. Serkan’sa cezaevinde vicdani bir hesaplaşmaya girer. Geçmişin izleri peşini bırakmamaktadır. Öte yandan Zehra, annesini hapisten çıkarmanın yollarını ararken bir yandan da Hande’yle ilgili şok edici bir gerçeği öğrenir...

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!