Adı: Zehra dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı: Zehra dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 00:01

Adı: Zehra dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zehra’nın Genco’ya hissettikleri ne kadar derin olursa olsun tek amacı vardı. Hande’ye ne olduğunu bulmak. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Adı: Zehra dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Adı: Zehra dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde  Kadir Zehra’yı iyice köşeye sıkıştırmış, onunla evlenmeye zorlamaktaydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Adı: Zehra dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı: Zehra dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kadir Zehra’yı iyice köşeye sıkıştırmış, onunla evlenmeye zorlamaktadır. Zehra’nınsa Genco’ya hissettikleri ne kadar derin olursa olsun tek amacı vardır. Hande’ye ne olduğunu bulmak.

Öte yandan Serkan Nadir’den kardeşinin intikamını almak için bir plan yapar. Serkan ve Nadir büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Ancak hiç beklenmedik bir şey ortaya çıkar. Hande’nin mezarı. Şule’nin bu gerçekle yüzleşmesi sarsıcı olurken, Nadir ölümün kıyısından kurtulmak için çok tehlikeli bir hamle yapar. Hande ile ilgili elinde çok önemli bir bilgi vardır ve bunu koz olarak kullanır...

BAKMADAN GEÇME!