Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı: Hakan'ın kaderi...

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı: Hakanın kaderi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 14:13

Adı Efsane yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor... Ekran macerasına kısa bir ara verdikten sonra yenilenen kadrosuyla izleyicilerinin karşısına çıkan Adı Efsane 22. bölümünde Hakan, takıma girebilmek için koçun karşına çıkıyor. Öte yandan Fiko ve Sibel arasındaki eski defterler yeniden açılıyor. İşte Adı Efsane 22. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Adı Efsane yayınlanan 22. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Reyhan ve Naz'ın gelişi, mahalledeki dengeleri değiştirmeye başlar. Reyhan, Hakan ile yüzleşmeye karar verir. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Reyhan ve Naz'ın gelişi, mahalledeki dengeleri değiştirmeye başlar. Reyhan, Hakan ile yüzleşmeye karar verir. Saklı kalan sırların daha fazla üstünü örtmek istememesi beraberinde yeni olayları getirir.

Hakan, en iyi olabilmek için var gücüyle çalışmaya kararlıdır. Kıvanç, yine karşısına çıkar ve eski hesaplar tekrar gün yüzüne çıkar.

Haberin Devamı

Fiko, gülüm diye divane olduğu sevdiği Sibel'in, Hakan ile olan öpüşme olayından sonra gemileri yakmıştı. Sibel'den uzak durarak bir nebze olsun onu unutmuştur. Çiler'in bir önceki bölümde kendisi ile yakınlaşması onun için yeni bir umut olmuştu. Sibel ise, yavaş yavaş Fiko'ya olan duygularında değişimler yaşamaya başlar. Konuşmak istediğini söylediği Fiko'nun ise, aklını yine karıştırmayı başarır. Kendisi için doğru insan belki de Çiler'dir; fakat, Sibel'in bu yaklaşımı iki taraftan da uzak durmasını gerektiren bir olaya dönüşür. Fiko, Sibel'i affedecek mi? Fiko, daha başlamadan Çiler'e olan duygularından vaz mı geçecek?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ali ve Sadık, Hakan ile ilgili yeni durumu daha kolay kabullenirken Fiko’yu karakteri ve yapmak istedikleriyle büyük bir çatışma beklemektedir.

Bu konuda Fiko’yu ve Hakan’ı en çok zorlayacak kişi Ozan olur. Ozan, Hakan’ın teyzesinin oğludur ve bir süre onlarla yaşamak üzere mahalleye gelir. Cezaevinden yeni çıkmıştır ve ufak tefek mahalle mafyası işleri yapmaktadır. Ozan’ın onlara açtığı bu karanlık yol, Fiko’nun en büyük sınavı olacaktır, tabi Hakan’ın da.

17 sene önce mahalleyi terk edip kendisine yeni bir hayat kuran Reyhan, kocasının ölmeden önce iflas etmesi üzerine kızı Naz ile birlikte eski mahallesine geri dönmek zorunda kalır. Reyhan’ın amacı, eski dost ve hasımlarının olduğu bu mahallede, geçmişin gölgesinden kurtulup hayatta kalmaktır.

Haberin Devamı

Adı Efsane’nin yeni sezonunda Hakan, iyi bir sporcu olmak için var gücüyle çalışıp yükselmek için mücadele ederken en yakın arkadaşı Fiko madalyonun diğer yüzünde karanlık sularda yüzmeye başlayacaktır. Aynı zamanda Reyhan ve Naz’ın mahalleye gelişi ile eski sırlar gün yüzüne çıkacak ve mahalledeki tüm dengeler alt üst olacaktır

BAKMADAN GEÇME!