Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanında Bahar'dan gururlu hareket

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanında Bahardan gururlu hareket
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 11:14

Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Tarık'ın Hakan ve Melis arasında yaşanan kavgaya şahit olmasının ardından ipler gerilmeye başlamıştır. Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanında kızı Melis'i Hakan'dan uzak tutmaya çalışan Tarık, genç adama sert bir dille uyarıda bulunmuştur. Diğer taraftan Bahar ise Tarık ile başlamak üzere olan ilişkisine son vermek için duygusal bir konuşma sergilemiştir.

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisi dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Adı Efsane'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam ekranlara gelen son bölümünde Hakan, Melis’i ikna etmeye çalışırken Tarık’la tekrar karşı karşıya geleceğinden henüz habersizdi. Melis, Tarık’ın Bahar’la olan ilişkisini kabullenebilecek miydi? Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. İşte, Adı Efsane 15. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tarık, Hakan ve Melis arasındaki kavgaya şahit olur. Tarık, kesin bir dille Hakan'a kızı Melis'ten uzak durması söyler. Seçil, kızların velayetini almakta inatçı davranır. Bahar, Melis'in karşı çıkmasından dolayı Tarık'la olumsuz bir konuşma yapar. Hakan, koçu Tarık'ın, Melis hakkında yaptığı sert uyarı sonucunda takımdan uzak durmaya karar verir. Sibel, Kıvanç ile ortaklıklarının meyvelerini toplamaya başlar.

Haberin Devamı

Hakan ve Melis, Tarık'ın uyarısından sonra ayrılacaklar mı? Hakan, takımdan ayrılmaya karar mı verdi? Tayfa, kaptanlarının gitmesine izin verecek mi? Tarık, Bahar'ın ilişkileri hakkında takındığı olumsuz havayı değiştirebilecek mi? Sibel'in yeni planı ne?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tarık, Hakan ve Fiko’nun yaptığı hatanın faturasını bütün takıma kesmeye kararlıdır. Takımla ilgili başka planları vardır artık. Fiko, kendisi yüzünden arkadaşlarının başının yanmasına engel olmaya çalışır. Melis, Bahar’la Tarık arasındaki ilişkiyi kabul etmek istemez ve Tarık’a baskı yapar. Baba kızın arasını düzeltmek isteyen Hakan, Melis’i ikna etmeye çalışırken Tarık’la tekrar karşı karşıya geleceğinden henüz habersizdir…  Melis, Tarık’ın Bahar’la olan ilişkisini kabullenebilecek mi? Fiko, Tarık’ın onları affetmesini sağlayabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!