'3391 Kilometre'ye büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

3391 Kilometreye büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 11:14

“3391 Kilometre” filminin özel gösterimi önceki akşam Nişantaşı City’s’deki Cinewam’da gerçekleştirildi. Kitabın yazarı Beyza Alkoç ve tüm oyuncuların büyük ilgi gördüğü gala gecesinde saatlerce fotoğraf çekme kuyruğu beklendi.

Haberin Devamı

Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ kitabının aynı adla sinema uyarlaması olan filmin gala gecesine tüm ekip eksiksiz katıldı.

3391 Kilometreye büyük ilgi


Beyza Alkoç “Aşırı heyecanlıyım. Hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Hayalim gerçek oluyor bu akşam. Kitabı yazarken bu duruma geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Kitabın ilk bölümünü yazan şu halime bugünü gösterseydim her halde düşüp bayılırdı” dedi.

3391 Kilometreye büyük ilgi

Filmin başrol oyuncuları Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın yanı sıra Selin Türkmen, Cavit Çetin Güner ile filmin yönetmeni Deniz Enyüksek, kitabın okurları gecede hazır bulundu. Başrollerden Derya Pınar Ak “Çok çalıştık, elimizden ne geliyorsa onun en iyisini yapmaya çalıştık” dedi.

Haberin Devamı

3391 Kilometreye büyük ilgi


Ahmet Haktan Zavlak ise “Şimdi meyvesini yeme zamanı... O da sinema salonlarının dolması benim için” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!