13 Mayıs Survivor'da kim kazandı? Survivor'ın 75. son bölümünde bireysel sembol ve ödül oyununu kazanan kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

13 Mayıs Survivorda kim kazandı Survivorın 75. son bölümünde bireysel sembol ve ödül oyununu kazanan kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2020 08:54

Survivor'da dün akşam ödül oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Survivor'ın son bölümünde orman evi ve pizza için yarış yapıldı. Ödül oyununda bu sene ilk kez oynana bir oyunda oyuncular mücadele ettiler. Bu oyunun ardından ise bireysel sembol oyunu oynandı. Son bölümü sakatlığı nedeni ile adadan ayrılan Ersin Korkut'un vedası damga vurdu. İşte 13 Mayıs'ta Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

Survivor'da kazanan takım, yarışmanın 13 Mayıs tarihli ekranlara gelen 75. bölümünde belli oldu. Finale doğru rekabetin arttığı yarışmanın yayınlanan yeni bölümünde sembol ödül oyunu ve takım oyunu heyecanı yaşandı. Ersin'in gitmesiyle güç kaybeden ünlüler takımında verilen mücadele, bireysel sembol yarışı nefes kesti. Sakatlığı nedeniyle Survivor 2020'den ayrılan Ersin Korkut'u yarışmacı arkadaşları gözyaşları ile uğurladı. Peki, 13 Mayıs Survivor kim kazandı? Survivor'un 75. son bölümünde bireysel sembol ve ödül oyununu kazanan kim oldu? İşte, Survivor son bölüm özeti ve ödülü kazanan takım.

SURVİVOR BİREYSEL SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da Ersin',n gitmesiyle ünlüler takımında güç kaybı olup olmayacağı beklenirken, sembol oyununda her iki takım yarışmacılar da sıkı mücadele verdi. Hem erkeklerde hem de kadınlar arasında oynanan bireysel sembol oyununda yarışmacılar kendilerini gösterme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Oynanan oyun sonunda bireysel sembolü erkeklerde Yasin, kadınlarda ise Evrim kazandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin yeni bölümünde orman evi ödülü için ünlüler ve gönüllüler takımı mücadele verdi. Her iki takım yarışmacıları da orman evinde konaklama ve pizza yeme fırsatı yakalamak için parkurda elinden geleni yaptı.

Başa baş giden oyunda Elif'in atışlarıyla ünlüler takımı öne geçti ve oyunu 10'a 9 skorla ünlüler takımı kazandı.

EVRİM VE MERT ARASINDA GERGİNLİK

Hırs ve rekabetin tavan yaptığı takım oyununda yarışmacılar oldukça zor anlar yaşadı. Oyun sonrası düşüncelerini paylaşan gönüller takımında, kaybetmenin verdiği üzüntü, ünlüler takımında da ödülü kazanmanın mutluluğu vardı. Oyunda yaşanan bir sözlü tartışma ise ortalığın gerilmesine neden oldu.

Mert ile Evrim arasında bu nedenle dikkat çeken bir tartışma alevlendi. Sunucu Murat Ceylan'ın araya girmesiyle tartışma sonlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!