Tatlı sürünmeler

Güncelleme Tarihi:

Tatlı sürünmeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalyalı dansöz İpek, 5 yıldızlı otellerde yaptığı birbirinden ilginç şovlara turistleri de ortak ederek izleyenleri kahkahaya boğuyor.

ANTALYALI dansöz İpek'in, otellerde yaptığı şov izleyenleri kahkahaya boğuyor. Sahnede oryantal dans yapmanın yanı sıra tam bir animasyon şov sergileyen güzel dansöz, bu şovuna turistleri de katarak izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.

KAHKAHA TUFANI

Adonis Hotel'deki Türk Gecesi'nde sahneye çıkan İpek, seçtiği erkek turistleri sahneye çıkarıp önce dans konusunda becerilerini ölçüyor. Daha sonra turistlerden kendi yaptıkları hareketleri tekrarlamalarını isteyen İpek, yapamadıklarında da salonda bir kahkaha tufanı kopmasını sağlıyor.

YERLERDE YUVARLANIYOR

Zaman zaman gömleklerini çıkarttırdığı turistlerin üzerlerine at gibi binen dansöz İpek, gösterinin en heyacanlı yerinde de onlarla beraber yerlerde yuvarlanıyor. Gösteriye katılan turistler ise içine düştükleri komik duruma kendileri de gülüyor.

Çılgın dansöz, ‘‘Turistik bir gösteri sunuyorum. Çünkü turist eğlenmek istiyor. Sadece dans ederek bunu bir ölçüye kadar başarabiliyorsunuz. Ama ben daha değişik oyunlarla gösterimi renklendirdim’’ dedi.

Antalya'daki 5 yıldızlı otellerle, tatil köylerinde sahneye çıkan dansöz İpek, yaptığı birbirinden ilginç gösterilerle izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Sahnede sadece dans etmeyip, gömleğini çıkarttırdığı turistlerin üzerine at gibi binen çılgın dansöz, izleyenlere renkli bir gösteri sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!