Tasarlamadı para verip aldı

Güncelleme Tarihi:

Tasarlamadı para verip aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2005 01:21

Mazhar Alanson’un konserde taktığı ilginç maskeyi, eşi Biricik Suden’in tasarladığı açıklanmıştı. Ancak Suden’in maskeyi bir galeriden satın aldığı ortaya çıktı.

Demir maskeli adam

n MFÖ grubunun başarılı solisti Mazhar Alanson, tasavvufa merak sardıktan ve Biricik Suden’le evlendikten sonra imajını baştan aşağı değiştirmişti. Alanson, 14 Ağustos gecesi MFÖ’nün Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konsere de, eşinin tasarladığını açıkladığı ilginç bir demir maskeyle çıkmıştı.

Gazetelerde gördü

n Ancak demir maske Marmara Güzel Sanatlar Heykel Bölümü mezunu Elif Güniz Kaysılı tarafından tasarlanmış ve satılması için Art El Dizayn adlı mağazaya bırakılmıştı. Gazetelerde kendi tasarımını gören genç sanatçı, maskenin Biricik Suden tarafından değil, kendisi tarafından yapıldığını söyledi.

Eminim kasıt yoktur

n Maskeyi 2004 yılında yaptığını söyleyen Kaysılı, ‘Ben satılması için bıraktım. Beğenilip satın alınması da çok güzel. Ama sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, maskeyi tasarlayan kişi Biricik Suden olarak lanse edilmiş. Ama bunda bir kasıt olduğuna inanmıyorum’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!