Tartışılan film vizyona giriyor

Güncelleme Tarihi:

Tartışılan film vizyona giriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri <1>/ <1>Fragman Hollywood'da çekilen, Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya'nın da oynadığı "Ölümle Dans" (Living&Dying) filmi, 30 Mart'ta Türkiye'de vizyona giriyor. Tecavüz sahneleriyle uzun süre gündemden düşmeyen filmle ilgili Deniz Akkaya, "Türkiye'den böyle bir teklif gelse düşünürdüm" dedi.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya'nın filmde Trent Haaga tarafından tecavüze uğradığı sahne, uzun süre gündemde kalmıştı.

 Filmin fragmanını izlemek için tıklayınız...

Ölümle Dans filminden fotoğraflar...

Tartışılan film vizyona giriyor

  1. Hermes Film ve New Films İnternational ortaklığıyla hazırlanan, Jon Keeyes senaryosunu yazıp, yönettiği, "Ölümle Dans" 30 Mart'ta Türkiye'de vizyona girecek. Çekimleri Hollywood'da tamamlanan aksiyon-gerilim filminde Michael Madsen, Edward Furlong, Arnold Vosloo, Bai Ling gibi isimleri yanı sıra Türk sanatçılar Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynaud da rol aldı. Filmde, kilit isimlerden birini canlandıran Tamer Karadağlı, "Bu hayal hiçbir zaman bitmeyecek. Türk oyuncular yurtdışında bir çok projeye imza atacaktır. Biz kendi üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirdik, hayalimizi gerçekleştirdik. Bundan sonrasına seyirci karar verecek" dedi. Amarikalılar'ın bizden çok farklı çalışmadıklarını söyleyen ünlü oyuncu, konuşmasına şöyle devam etti: "Uzaylı olmadıklarını, gavurun nasıl çalıştığını gördük. Kendi üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptık. Umarız Türk seyircisi de beğenir ve sever. Filmi çekerken yaşadığım en büyük sürpriz kızım Zeyno'nun da rol almasıydı. Filmin soygun sahnesinden sonra muhabir bana sorular yöneltiyor. Tam rolüme hazırlandım, kameraların yanına gittim, bir baktım Arzu(Balkan) mikrofonu uzatmış, soru soruyor. O sırada hamile! Çok
    /images/100/0x0/55eb22c8f018fbb8f8ad8a8e
    şaşırmıştım. Zeyno'nun bilmeden rol aldığı ilk film, Ölümle Dans oldu."

 

Ünlü manken Deniz Akkaya ise hayalini bile kuramayacağı insanlarla yanyana oturup senaryo okuduğunu belirterek, tecavüz sahnelerinde çok zorlandığını da itiraf etti: "Bu deneyerek çalışabileceğiniz bir sahne değil. O psikolojinin içine girmek için çok zorlanıyorsunuz. Türkiye'de aynı teklif gelse düşünürdüm ama asla kabul etmezdim. Oradaki oyuncuları ilk kez gördüm. Benim için çok zordu ama tek çekimle bitti. Üst üste çekmek zorunda kalmadık.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!