'Tapusu ona ait'

Güncelleme Tarihi:

Tapusu ona ait
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2012 02:00

Cem Yılmaz, önceki akşam eşi Ahu Yağtu’yla birlikte eski sevgilisi Lal Dedeoğlu’nun Bej Kahve isimli mekânındaydı. Ünlü komedyen, eski sevgilisiyle aynı mekânda bir araya gelmeleri hakkında soru soran muhabirlere “Tapusu ona ait” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

CEM Yılmaz ve yedi aylık hamile eşi Ahu Yağtu, önceki akşam Karaköy’deydi. Çift, Yılmaz’ın eski sevgilisi Lal Dedeoğlu’nun Bej Kahve adlı mekânında arkadaşlarıyla bir araya geldi. Oturdukları masada Lal Dedeoğlu’nun yanı sıra oyuncu Zafer Algöz de vardı. Son derece keyifli olduğu gözlenen Cem Yılmaz, yaptığı esprilerle masadakileri kahkahaya boğdu.

CEM YILMAZ VE AHU YAĞTU GECE GEZMESİNDE (FOTO-GALERİ)

VEDALAŞMADI

Eğlenceli geçen sohbetin ardından mekândan ilk ayrılan, ünlü komedyen ve eşi oldu. Herkesle tek tek vedalaşan Cem Yılmaz’ın Lal Dedeoğlu ile görüşmemesi dikkat çekti. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Yılmaz, eski sevgilisiyle aynı mekânda bir araya gelmesi hakkındaki sorulara “Tapusu ona ait” yanıtını verdi. Yılmaz, “Babalık heyecanı sardı mı?” sorusu üzerine de espri yaptı: “Otomatiğe taktık, hiç heyecan duymuyorum!” Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, daha sonra 900 bin TL’lik Bentley marka araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu’nun araca binmesine yardım ederken “Kadınım” şarkısını mırıldandı.

Çok keyifli olduğu gözlenen Cem Yılmaz, “Hamdolsun, her zaman neşeliyim” dedi.                    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!