Survivor Tuğba Özay neden bayıldı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Tuğba Özay neden bayıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 13:27

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 yarışmasında ünlüler takımında şok anlar yaşandı. Ünlülerden Tuğba Özay bir anda kendini kaybetti ve yere yığıldı. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında ekranlara gelen ve yayınlanamaya başladığı ilk günden itibaren izleyicileri ekranları başına kilitleyen yarışma programı Survivor 2016'da şoke eden bir olay yaşandı. Survivor'ın ünlüler takımında Tuğba Özay bir anda bayıldı.

Survivor Tuğba Özay neden bayıldı

Açlık ve yorgunluğa daha fazla dayanamayan Tuğba Özay, takım arkadaşlarının yanında birden bire yere yığıldı. Oyun sonrasında gerçekleşen olayda, oyun alanında hazır olarak bekleyen doktorlar Özay'a hemen müdahale ederek onu kendine getirdi.

Tuğba Özay'ın durumunun ciddi olmadığı, açlık ve yorgunluktan kısa süreli bir baygınlık yaşadığı belirlendi. Tuğba Özay'ın sağlık durumu şu an iyi.

Haberin Devamı

Survivor Tuğba Özay korkuttu!

Tuğba Özay kimdir?

Tam ismi ile Nihal Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Trabzon'lu. Mankenlik hayatına 1994 yılında Vakko defilesi ile adım attı. 1995 yılında ise Miss Model of Turkey seöildi. Sonrasında Miss Model of The World'de ikinci seçildi. Bu yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almaya hak kazandı. Bazı dizi ve filmde de rol aldı. Şu an, Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışıyor.

BAKMADAN GEÇME!