Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 21:05

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Sabriye Şengül'ün ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Takımı adına çıkmış olduğu 52 oyundan 18'ini kazanan Sabriye Şengül, 34 oyunu kaybetmiştir. Takım arkadaşları tarafından dışlanan Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Sabriye, yarışmanın son günlerinde eleştiri oklarını üzerine çekmesiyle çok konuşulmaktadır. Son haftalarda ada konseyinde yapmış olduğu konuşmalar neticesinde arkadaşları tarafından sırt dönülen Survivor Sabriye Şengül, düşük performansı nedeniyle ünlüler takımı tarafından eleme potasına uygun görüldü. Peki, Survivor Sabriye Şengül kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Takımı adına çıkmış olduğu 52 oyundan 18'ini kazanan Sabriye Şengül, 34 oyunu kaybetmiştir. Şengül, kaybettiği kritik oyunlar nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekmiştir. Yarışmacının diğer oyunculara göre performans puanı 0.58'dir. (Performans puanı derecelendirmesinde 0.20 ile 1.62 kıstas alınmıştır.)

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

BAKMADAN GEÇME!