Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacıları Berna Keklikler ve Erdi Ünver kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacıları Berna Keklikler ve Erdi Ünver kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 21:32

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacıları Berna Keklikler ve Erdi Ünver, izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Göz6 yarışmasında isimlerini oldukça duyuran bu ikili survivor'da da aynı performanslarına devam ediyorlar. Göz6 evinden birincilikle çıkıp survivor'a katılmaya hak kazanan Erdi ve Berna'nın adada yaşadıkları ve performansları ilgi çekmeye devam ediyor. Berna gönüllüler takımında oldukça iyi bir performansa sahip olsa da Erdi'nin performansı takımı arasında oldukça eleştiriliyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacıları Berna Keklikler ve Erdi Ünver kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor 2017 yarışmacıları Erdi ve Berna kimdir soruları, gönüllüler adasında yaşanan gerilimin ardından dikkat çeken konular arasında yer alıyor. Gönüllüler adasının Göz6 yarışmasından gelen iki yarışmacısı olan Survivor Berna ve Survivor Erdi, yeni bölümde tartışmalarıyla gerginliğe nedne oluyor. Peki, Erdi ve Berna kimdir? İşte, Göz6 yarışmasında aldıkları derecelere göre yarışmaya katılmaya hak kazanan iki isim hakkında detaylı bilgiler

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Gönüllüler takımının performans sıralamasına göre en kötü ismi olan Erdi, takımı adına çıktığı 17 mücadeleden 6'sını kazanırken, 11'ini kaybetmiştir. Gönüllüler takımı içerisinde bir motivasyon kaynağı olarak simgelenen Erdi, son günlerde adanın gergin isimleri arasına adını yazdırdı.

Haberin Devamı

İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. 1988 yılında doğan Erdi Ünver, Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı. Bu yarışmada da dikkat çeken hareketleriyle ünlenen Erdi, Survivor'da en ilgi çeken yarışmacılar arasında yer alıyor.

Erdi Ünver Survivor çıktığı 13 oyunda, 3 galibiyet ve 12 mağlubiyet alarak yarışmaya devam ediyor. Erdi'nin puanı ise 8.

SURVİVOR BERNA KİMDİR?

Konuşma tarzıyla ve olaylara olan bakış açısıyla karakteri merak edilen Berna Keklikler, Göz6 yarışmasında elde ettiği zaferin ardından Survivor'daki mücadelesini de devam ettiriyor.

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor 2017’nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu.

İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren ve Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü.

Haberin Devamı

Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, aynı zamanda oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Keklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor. Tanıtım bölümünde iddiasını “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” sözleriyle ortaya koyan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını ifade ediyor.

BAKMADAN GEÇME!