Survivor Anıl kimdir? Anıl Karakurt kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Anıl kimdir Anıl Karakurt kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 17:04

Survivor Anıl Karakurt, gönüllüler takımında kazandığı ve kazandırdığı oyunlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Takım içerisinde en iyi performans sıralamasına sahip olan Karakurt, son günlerde arkadaşları tarafından kulis kurmakla suçlanıyor. Peki, Survivor Anıl Karakurt kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler!

Haberin Devamı

Survivor Anıl Karakurt'un yarışma içerisindeki duruşu ve hırslı olması ile dikkat çekiyor. Survivor 2017'ye sonradan dahil olan Anıl Karakurt, kazandığı oyunlar ile adından çokca söz ettiriyor. Peki, Survivor Anıl Karakurt kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler 
Gönüllüler takımı adına çıkmış olduğu 44 yarıştan 22'sini kazanan ve 22'sini kaybeden Anıl Karakurt, takımın en başarılı ismi olarak performans sıralamasında yer alıyor. Anıl Karakurt, 1.11'lik performans oranı ile genel sıralamada beşinci,  kendi adasında ise ilk sırada yer alıyor.
Anıl Karakurt 1 Mayıs 1980'de İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Anıl Karakurt, İstanbul'da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl Karakurt Survivor'a katılma amacını; 'Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim.' şeklinde anlatmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!