Suriye’den anlamam ama kuaför bilgim sağlam

Güncelleme Tarihi:

Suriye’den anlamam ama kuaför bilgim sağlam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 22:17

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen ‘Bayan Kıvrım’ lakaplı Kelly Brook, geçen hafta Türkiye’deydi.

Haberin Devamı

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen ‘Bayan Kıvrım’ lakaplı Kelly Brook, geçen hafta Türkiye’deydi. 33 yaşındaki model, Bodrum tatilinde öğrendiği ihaneti, siyasete bakışını ve kıvrımlarını anlattı

Hakan GENCE
Fotoğraf: Emre YUNUSOĞLU


İngiltere’nin küçük bir kasabasında doğup dünyanın en seksi kadınlarından biri oldunuz. O günlere dönüp bakınca kendinizi hatırlıyorsunuz?
- Sıradan bir çocuktum. Babam inşaat işçisi, annem ev kadınıydı. Çocukken çok sakardım. Dişlerimde teller vardı. Saç kesimimi görmek istemezdiniz. Gerçekten çok korkunçtu.
Bu klasik bir çirkin ördek yavrusu hikayesi mi?
- Öyle demeyelim. Zaten nasıl göründüğüm benim hiç umrumda olmadı. Yalnız annem sürekli “Sen çok güzelsin, model olmalısın” der dururdu. Oysa benim amacım iyi dans etmek, güzelliğinden çok yeteneğiyle tanınan biri olmaktı.


Bu savaşı anneniz kazanmış…
- Evet. Çocuk yaşlarımdan itibaren güzellik yarışmalarına fotoğraflarımı göndermeye başladı. Zamanla bu durumu bende benimsedim.
Peki keşfedilmenizde annenizin çalışmalarının sonucu mu oldu?
- Aynen. 15 yaşımdayken annem yine fotoğrafımı bir güzellik yarışmasına göndermişti. Kazandıktan sonra modellik ajansı benimle sözleşme imzaladı. Ardından bütün dünyada farklı reklam çekimlerine katıldım. Bir fotoğraf çekiminde, çalıştığım tasarımcının eşi televizyon programı yapımcısıydı. Beni tanıştırdı. Televizyon şovuna çıkmamla kariyerim hızla ilerledi.

Haberin Devamı

ÜNÜM VE GÜZELLİĞİM İÇİN BİRLİKTE OLMAK İSTEDİLER

Güzelsiniz, iyi para kazanıyorsunuz, dünyayı dolaşıyorsunuz… Her şey sizin için kadar toz pembe mi?
- Bir insan ünlüyse ya da zenginse her şey onun için toz pembe demek olmaz. Ben de gerçek bir insanım. Hatalar yapabiliyorum. Önemli olan yaşananlardan ders almak.
Ne gibi hatalardan bahsediyorsunuz?
-Hayatın içinde bir takım insanlar, yanlış sebeplerle hayatınıza girebiliyor. Benimde böyle deneyimlerim oldu.

Eski erkek arkadaşlarınızdan mı bahsediyorsunuz?
-Evet. Sadece ünüm ve güzelliğim için benimle birlikte olmak isteyenler oldu. Ben samimi şekilde yaklaşırken erkeklerin sadece kendilerini ön plana çıkarmak istediklerine şahit oldum. Bu da beni çok üzdü. Onları öne çıkarmam için değil, ben olduğum için sevsinler.
Bunu çok yaşadınız mı?
-En azından bir kere.

Bahsettiğiniz başka kadınlarla cinsel içerikli mesajlaşlarını yakaladığınız son sevgiliniz Danny Cipriani mi?
- Yani, hayatım zaten gözler önünde. Kim olduğu da herhalde belli, tekrar dillendirmenin anlamı yok. Sonuçta yaşandı ve bitti. Artık önemli olan yaşananlardan ders çıkarmak. Aslında iç sesinizi dinlerseniz zaten bir şeylerin yolunda gitmediğini anlıyorsunuz. Bende bundan sonra sezgilerime daha çok önem vereceğim. Karşımdakine karşı bu kadar bağışlayıcı olmayacak ve daha sert davranacağım.

Haberin Devamı


HAVAALANI KONTROLLERİNDEN ÇOK ÇEKTİM

Kalçalarınızı Jennifer Lopez gibi sigortalattınız mı?
-Hayır yaptırmadım.
ABD’de vize kontrolünden geçerken görevliler vücudunuza bakmaya daldıkları için rahat ediyormuşsunuz. Doğru mu?
- Bu çeviriden kaynaklanan bir yanlış herhalde. Yalnız bana daha fazla zaman ayırıp kontrolden geçerken daha çok soru soruyorlar. Üzerimde bayağı bir arama yapılıyor. Havaalanı kontrollerinden çok çektim.

Güzel kadın aptaldır ön yargısını çok yaşadınız mı?
- Modellikte güzellik ön planda. Bu yüzden hayatın başka yönlerini biraz daha es geçip güzel görünmek üstüne yoğunlaşıyorsunuz. Sürekli kuaföre ve spora gitmeniz gerekiyor. Bunlar da çok zamanınız alıyor. Yalnız bu söylediklerimi aptallık olarak görmemeli. Güzel görünmeyi başarmakta bir yetenek.
Mesela Mısır ve Suriye meselesine kafa yorar mısınız?
-O konular üzerine uzman görüşü veremem. Matematikte de iyi değilim. Ama iş fön çektirmeye gelirse onu iyi bilirim. Dünya politikasından, Suriye meselesinden anlamam ama kuaför bilgim sağlam. Kadınlara her zaman en iyi kuaförleri ben tavsiye ederim.

Haberin Devamı

Gezi olaylarını Twitter’dan takip ettim
Türkiye’ye Haziran’da gelecektiniz. Gezi Parkı’nde yaşananlar sebebiyle seyahatiniz ertelendi?
- Evet. Çünkü o süreçte buraya gelip kampanyamdan bahsetmem uygun olmaz diye düşündüm. Daha büyük meseleleriniz vardı.
Peki o süreci nasıl yorumluyorsunuz?
- Twitter’dan takip ettim. Üzücü bir dönemdi. İstanbul gibi güzel bir şehrin öyle bir çalkantı içinde olması güzel değildi. Sorunun çözülmesini, herkesin güvende olmasını ve en iyi sonuca varılmasını ümit ettim.

Çok para istesem zengin bir adamla evlenirdim
Çocukken para gibi şeylerin pek farkında olamıyorsunuz. Etrafımdaki herkes benimkine benzer bir ortamda yaşıyordu. Büyüyüp dünyayı gezmeye, başka insanların hayatlarını görmeye başladıkça anladım ki çok paramız yokmuş. Ama bu mesleği seçmemin sebebi para değildi. Eğer çok para isteseyimdimbankacı olur ya da zengin biriyle evlenirdim.Oysa beni mutlu eden şey para değil, yaratıcı olmak.

Haberin Devamı

Şöhreti haketmediğimi düşündeler
18 yaşımda hiç deneyimim yokken iyi bir televizyon programına dahil oldum. Bazı kadınlar bu şöhreti haketmediğimi düşündü. Daha çok deneyimli olanlar hayalkırıklığına uğradı. Yalnız sonuçta biri bana güvendi ve bu fırsatı sundu. Herkesinde bu şansa ihtiyacı var.

Uzaya gidebilecekleri seçti
Kelly Brook, Axe Apollo’nun yüzü olarak uzaya gidebilecek üç Türk erkeğini seçmek için Türkiye’deydi. Bu seçilen üç Türk, farklı ülkelerden gelen diğer adaylarla ABD’de kurulan ‘Axe Apollo Uzay Akademisi’nde eğitime girecek. Kazanan uzaya gitmeye hak kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!