Suri Cruise’un Türkiye şubelerine müjde

Güncelleme Tarihi:

Suri Cruise’un Türkiye şubelerine müjde
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2011 00:00

Katie Holmes ve Tom Cruise’un stil ikonu kızları Suri Cruise kadar olmasa da çocuklarınızın modayla ve lüksle erken tanışmasını istiyorsunuz. 0-8 grubuna özel tasarlanan markaları bir arada sunan Beymen Kids; Akmerkez, Erenköy, Kavaklıdere ve İstinye Park’taki Beymen mağazlarında. Organik bebek kıyafetlerinden hediye setlerine, ayakkabılardan çoraplara kadar her detay düşünülmüş

REKLAM YÜZÜ J. LO VE ÇOCUKLARI

Gucci’nin yeni çocuk koleksiyonu, markanın kreatif direktörü Frida Giannini tarafından tasarlandı. Hem kız hem erkek kreasyonlarından oluşan ve kıyafetlerin yanısıra ayakkabı, aksesuvar ve güneş gözlüklerinin de yer aldığı koleksiyon, iki yaş grubuna ayrılıyor: 0-2 ve 2-8. Reklam kampanyasında da Jennifer Lopez ve ikizleri alıyor. Gucci, ‘eğitim en uzun soluklu hediyedir’ prensibinden yola çıkarak, koleksiyonun çıkışını kutlamak için UNICEF’in ‘Schools for Africa’ projesine 1 milyon dolar bağışladı.

HELLO KITTY DESENLİ

Genç Fransız markası Victoria Couture, şık hazır giyim koleksiyonları ve Hello Kitty desenli lüks aksesuvarlarıyla sıkı bir hayran kitlesi oluşturdu. Denis Richards ile Ben Affleck ve Jennifer Garner çiftinin kızları markanın müdavimleri arasında.

ANGEL TULUMLARI DA GELDİ

Marie-Chantal, yeni doğan bebeklerden 12 yaşındakilere kadar uzanan geniş bir yelpazedeki tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Markanın ‘angel’ tulumları çok ünlü. Marie-Chantal’ın modelleri, dayanıklılık ön şartıyla hazırlanıyor ve özenli işçilikleriyle dikkat çekiyor.

KATE MOSS’UN KIZI GİYİYOR

Zadig & Voltaire, Fransızlar tarafından çok beğenilen tasarımlarına çocuk ve bebek koleksiyonlarını da ekledi. Fransızların ‘bobo stili’ olarak adlandırdıkları tarzı iki Fransız modacı tarafından hazırlanıyor. Kate Moss’un kızı Lila Grace de annesi gibi bu markayı takip ediyor!

SİYAH KUĞU KOLEKSİYONU VAR

Kidorable, fonksiyonel ve günlük giyime uygun modelleri, çocukların hayal gücüne seslenen tasarımlarla birleştiriyor. Yağmurluk, şemsiye, yağmur botları ve çantaların yanı sıra; kurbağalardan perilere, dinozorlardan uğur böceklerine pek çok imgeyi bulmak mümkün. Bu sezon ‘Balerin’ koleksiyonuyla dikkat çekiyor, geçen sezon da ‘Space Hero’ koleksiyonuyla minik adamların kalbini fethetmişti. Ünlü hayranları arasında Suri Cruise ve Gwen Stefani’nin oğlu Kingston Rossdale var.

14 ÇOCUĞUNDAN İLHAM ALAN ANNE

Bebeklere doğumlarından 18 aya kadar eşlik eden Dimples’ın arkasındaki isim Jane McAllister. Tasarımlarını yaparken 14 çocuğundan ilham alıyor. 1992’de kurulan modaevi yılda 80 bin parçadan fazla üretim yapıyor ve pek çok ülkede satılıyor. Tüm kumaşlar, bebek cildine zarar vermemek için Yeni Zelanda’daki merkezde özel eğitimli bir ekipçe elde işleniyor. Fonksiyonel ve temiz çizgileriyle tanınan Dimples, yan markası Baby Bliss ile bebek mobilyası ve aksesuvarı üretimine de başladı.

AMERİKAN RÜYASI

1979’ta New York’ta doğan Harftord, vintage esintiler taşıyan tasarımlarıyla öne çıkıyor. Önce sadece erkek giyim markası olarak başladı, zamanla kadın ve 2000’de çocuk koleksiyonları oluşturdu. Vintage yaklaşımını hiç kaybetmeden, 40’ların ve 50’lerin şık çocuklarını yeniden yaratıyor.

BABETLER EL YAPIMI

Babetleriyle ünlü Maloles; hem çocuklar hem kadınlar için tasarım yapıyor. Ünlü hayranları arasında Suri Cruise, Audrey Tautou, Keira Knightley, Camilla Belle ve Penelope Cruz da var. 2006-07 kış sezonunda bünyesine kattığı yan markası Petit Maloles 4 yaş ve altı kız çocukları için üretim yapıyor.

PULLU PRENSES AYAKKABILARI

Lelli Kelly, prenses gibi hissetmek isteyen küçük kızlara şeker gibi ve ışıl ışıl kıyafetler tasarlıyor. Yeni koleksiyondaki ayakkabılar da kıyafetleri aratmıyor. İtalyan tasarımcının ayakkabıları; boncuk, pul ve ışıltılı detaylarıyla Sindirella gibi hissettiriyor. Heidi Klum ve Jennifer Garner’ın kızları da bu ayakkabılara bayılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!