Yağmur Kalyoncu yazdı: Hayat algoritmasını çözmek ister misiniz?

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Kalyoncu yazdı: Hayat algoritmasını çözmek ister misiniz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2023 07:00

 İlk duyduğumda ben de tam olarak ne olduğunu anlamamıştım. Ta ki Görkem Zuhal Akkuş ile tanışana kadar...

Haberin Devamı

Hafta sonu köşemi okuyanlar hatırlayacaklar. Just Imagine Genel Müdürü Timur Sert ile röportaj yaptığım gün, Timur Bey ve ekibi bana tatlı bir sürpriz hazırlamıştı. 19 Mayıs’ta Longoz Ormanları’nda gerçekleşecek kendini tanı, özüne dön kampı öncesi kampta eğitim verecek yaşam koçu, akademisyen Görkem Zuhal Akkuş’u benimle tanıştırmak istemişlerdi.
Timur Sert, “Just Imagine ailesi olarak biliyorsunuz hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz.
Bu kapsamda müşterilerimizden sıkça ‘mental wellness’ konusunda talepler alıyorduk. Biz de araştırdık ve bu işi bilimsel veriler ışığında en iyi yapan Görkem Hanım’ı bulduk. Birkaç gün şehir karmaşasından uzaklaşıp kendiyle kalmak isteyen, kendini tanımak isteyenler için dünyanın üçüncü en büyük Longoz Ormanları’nda bir kamp organize ettik.
Kamp öncesi de en az üç saat süren hayat algoritması keşif seansını yaşamanızı istedik” diyor. 

Haberin Devamı

HAYAT ALGORİTMASI NEDİR

Seans başlamadan önce soru bombar-dımanına tutuyorum Görkem Zuhal Akkuş’u...

◊ Nedir bu hayat algoritması?

- Görkem Zuhal Akkuş: Bu sistemin kurucusu değerli hocam matematikçi Saliha Nükte Eskici’dir. Matematiksel veriler ışığında ad /soyadı, doğum tarihinizin size verdiği mesajları keşfetmenizi sağlayan bir eğitimdir. Evren matematik dili ile yazılmıştır. Bu dili konuşabilmek geometri ve matematikten geçiyor. Galileo’nun da söylediği gibi “Doğanın muazzam kitabının dili matematiktir.”
Somut olan her şeyin geometrik formu ve bir matematik hesabı vardır. Biz de insan olarak somut bir varlık olduğumuz için bizim de bir matematiğimiz ve geometrimiz vardır.
İsmimizden getirdiğimiz harfler kadersel karmik durumumuzu gösterirken, doğum tarihimizden getirdiğimiz sayılar ise doğmadan, irade ile seçtiğimiz kader planımızı gösterir.

Yağmur Kalyoncu yazdı: Hayat algoritmasını çözmek ister misiniz

ADINIZ VE DOĞUM TARİHİNİZ HAYAT YOLCULUĞUNDA SİZE MESAJLAR VERİYOR

◊ Yani bu algoritmada önemli olan ad/soyadı ve doğum tarihimiz mi?
- Evet. İsmimizdeki harfler ve doğum tarihimizdeki rakamlar bize karakterimizde ve yaşam yolculuğumuzda güçlü ya da güçsüz olduğumuz yanlar için yol gösterici olur. Dikkat ederseniz yol gösterici olur dedim. Bu sistem batıl inançlardan farklıdır. Biz g

Haberin Devamı

eleceği yorumlamaya çalışmıyoruz. Keza geleceği kimse bilemez. Biz matematik kullanarak kişinin kendisini tanımasını sağlıyoruz.
◊ Bunu yaparken kullandığınız tekniği biraz anlatır mısınız?
- Bu algoritma 9 dersten oluşuyor. Her bir çakranın bilinç seviyesi dersin konusunu belirler. Amaç hayatımızda bir yol haritası oluşturmaktır.
Bedensel farkındalık ilk 5. çakrada tamamlanır. Beden ve zihin bütünlüğünü ise 7. çakrada tamamlanır. Bilge bir ruha ulaşmış yani tamamlanmış beden-zihin-ruh bütünlüğü ise 9. çakrada başlar. Tüm bu çakraların hakkı verilirse de beden-zihin-ruh-mental algı bütünlüğü olan 12. çakraya erişilir.
Mental algı yüksek bilinç ile ustalık ve hizmet makamına vizyon geliştirebilmeye dayalıdır.

Haberin Devamı

19 MAYIS’TA DÖNÜŞÜM KAMPI PROGRAMI İLE LONGOZ ORMANLARINDAYIZ

◊ Just Imagine ile birlikte 19-20-21 Mayıs’ta bir dönüşüm kampı programı hazırladınız. Katılımcıları neler bekliyor?
- Üç gün sürecek kendini tanı ve dönüştür programında; sağlıklı yaşam, sağlıklı beden, sağlıklı beyin ve ruh başlıklarında çeşitli etkinlikler organize ettik. Şehir karmaşasından kurtulup kendini dinlemek ve kendini bulmak isteyenleri bekliyoruz. Katılımcılar, matematiksel veriler ışığında ad / soyad ve doğum tarihlerinin hayat yolunda kendilerine verilen mesajı öğrenecekler. Farkındalık boyutunu artırıp öze ödeneceğimiz bir kamp olacak. Sınırlı sayıda katılımcı kabul edebiliyoruz. Katılmak isteyenler acele etmeli.

Haberin Devamı

Yağmur Kalyoncu yazdı: Hayat algoritmasını çözmek ister misiniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!