Uzun abiye elbiseler ile sofistike görünün

Güncelleme Tarihi:

Uzun abiye elbiseler ile sofistike görünün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 13:05

Uzun abiye elbiseler; bu sezonun son modası kreasyonlar ile sizleri cezbedecek. Uzun abiye elbiseler ve fiyatları Gardrops.com’da!

Haberin Devamı

Uzun abiye elbiseler; bu sezonun son modası kreasyonlar ile sizleri cezbedecek. En iyi modacının tasarladığı kıyafet bile vücut proporsiyonu ve anatomik yapınıza uygun değilse hoş görünmeyecektir. Uzun abiye elbiseler modelleri, bu yüzden doğru seçilmeli ve doğru aksesuarlar ile kombinlenmelidir. Uzun abiye elbiseler ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Gardrops internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Abiye elbise modellerini sizler için seçtik

 

Uzun abiye elbiseler ile sofistike görünün

UZUN ABİYE ELBİSELER NASIL SEÇİLİR?

Kum saati vücut tipine sahip olan bayanlar; bel kavislerini daha belirgin hale getirmek için uzun balık abiye elbiseler seçebilirler. Bunun yanı sıra basene kadar oturan ve aşağı doğru A biçimini alan elbiseler de sizi çok şık gösterir. Likralı kumaşlardan kesinlikle uzak durmanız gerekir. Üstünüze oturan saten ya da kadife gibi kumaşları tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra yumuşak dokulu ve dökümlü ipek şifon gibi kumaşlara da yönelebilirsiniz. Bu tarz kumaşlarda iri desenler yerine düz renkleri ya da küçük desenleri seçmelisiniz.

Haberin Devamı

Elma vücut tipine sahip kadınlar ise dikkatleri karın ve bel bölgesinden uzaklaştırmalıdır. V yakalı ve derin göğüs dekolteli A formlu elbiseler tam olarak size göredir. Ayrıca anvelop elbiselerde karnınızı başarıyla saklayacaktır. Bunun yanı sıra bel ve boyun bölgesindeki işleme, taşlar, pullar ve payetlerden uzak durmanız gerekir.

 

Uzun abiye elbiseler ile sofistike görünün

Armut vücut tipine sahip kadınlar, sade bir gece elbisesi seçerseniz zarif, elegan ve sofistike görünürsünüz. Bu tarz kadınlar omuz detaylarını vurgulamalıdır. Bu yüzden omuzda drape, taş, işleme, payet ya da fırfır detayları kullanılabilir. Göğüs dekolteli, göğüsten oturup robadan aşağı doğru genişleyen modeller basen ve baldır bölgenizi ustalıkla saklayacaktır.

Haberin Devamı

Dikdörtgen vücut tipine sahip kadınlar, kıvrımsız hatlarını daha kıvrımlı hale getirmeliler. Omuzları geniş gösteren halter top kesimler, belden daralar ve etekleri çan şeklinde genişleyen elbiseler ile kıvrımlı bir görünüm yaratabilirsiniz. Elbisenin üst kısmının oldukça sade olması gerekir. Elbisenizde taşlar, süsleme, işleme ya da payet detayı isterseniz etek kısımlarında tercih edilmelidir.

 

Uzun abiye elbiseler ile sofistike görünün

İkinci el uzun abiye elbise modelleri için hemen tıklayın.

UZUN ABİYE ELBİSELER İÇİN AKSESUAR SEÇİMİ NASIL YAPILMALIDIR?

 

Abiye elbise seçiminde sırt ya da göğüs dekoltesi tercih ediyorsanız saçlarınızın dekolteyi kapatmaması gerekir. Bu yüzden topuz biçiminde saç modeli kullanmanız doğru olacaktır. Abiye kıyafetlerle kutu ya da portföy formlu clutch çantalar ve parlak ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Eğer kıyafetinizde taş, işleme, payet ya da pul gibi detaylar varsa ayakkabı ve çantalarınızı düz, mat renklerden seçmelisiniz. Tam tersi düz ve pastel renklere sahip abiye elbisenizi taşlı, pullu, dore ya da lame ayakkabı ve çantalar ile ensemble yapabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!