Sonbaharın 5 hit parçası

Güncelleme Tarihi:

Sonbaharın 5 hit parçası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 14:03

Sonbaharın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz, sezonun popüler parçaları farklı tarzları bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Sonbahar tüm ihtişamıyla geledursun vitrinler de aynı oranda sonbahar-kış trendlerine bürünüyor. Moda haftalarının bitişiyle birlikte trendlerin sokağa yansıması ise olabildiğine çabasız ve asi. Sonbahar sezonunda öne çıkan parçaları sokaklarda oldukça farklı tarzlarda görmek mümkün.

İşte bu mevsimin favori parçaları:

1. Fermuarlı sweatshirtler

Havaların yavaş yavaş soğumasıyla birlikte sweatshirt mevsimi de açıldı. Birkaç sezondur oldukça popüler olan sweatshirtler bu sene de değişik detaylarla tekrar karşımıza çıkıyor. Sezonun trendi yaka kısmında fermuar detayları barındıran sweatshirtler bu kış sokaklarda hem sportif hem de cool bir hava estirecek. Bu tarz sweatshirtleri jeanlerin yanında romantik pileli etekler ve bol kısa paça pantolonlarla kombinlemek ise oldukça moda. Hakim yaka fermuarlı sweatshirtler canlı renkleriyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Sonbaharın 5 hit parçası

2. Volanlı kollar

Volanlı kollara sahip bluz ve ceketler bu sonbaharın en favori parçalarından. Havaların soğumasıyla ceket alışverişinde dikkat etmeniz gereken detaylardan biri de volanlı kollara sahip parçalara da göz atmak. Hacimli kollara sahip ceket veya bluzleri sade parçalara kombinlemek gerekiyor. Sade renkte bir pantolon veya etekle kombinleyeceğiniz volanlı ceketinizi akşam davetlerinde kullanarak ortamdaki en havalı kişilerden olabilirsiniz.

3. Maskülen yelekler

Moda haftalarında tasarımcıların koleksiyonlarında sıkça karşılaştığımız parçalardan biri de yelekler. Maskülen giyimin tamamlayıcılarından olan yelekler bu sonbaharda sokaklarda asi bir hava estireceğe benziyor. Özellikle klasik pantolonlarla oldukça hoş kombinler oluşturan yelekler jeanlerle de spor bir hava estiriyor. Kalem eteklerle aynı renkte olan yelekler ise sofisitike bir tarz yaratabileceğiniz bir görünüm sunmak için ideal.

Sonbaharın 5 hit parçası

Haberin Devamı

4. Viktoryan stili

Özellikle elbise, ceket ve bluzlerde yer alan Viktoryan detaylar bu sonbahara damga vuracağa benziyor. Kolları işlemeli ceketler, Viktoryan yaka ve kol detayı barındıran uzun elbiseler ve bluzler bu sonbaharda şık olmanın anahtarlarını sunuyor. Bu gösterişli parçaları özellikle akşam saatlerindeki davetlere ve şık açılışlara saklayabilirsiniz. Viktoryan ceketler ise hafta sonu şıklığı ve sokak stili için ideal.

5. İpek midi etekler

Sonbaharın romantizmini yansıtan parçalardan biri de ipek midi boy etekler. Çiçek desenleriyle bezeli bu etekleri kalın ve şık triko kazaklarla kombinleyerek hafta sonu gezmelerine katılabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!