Soğuk günler, sıcak çözümler

Güncelleme Tarihi:

Soğuk günler, sıcak çözümler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 10:56

Yeni sezon alışverişi şimdilik beklesin. Oldukça korunaklı ve sıcak tutacak kıyafetlere ihtiyacımız olan günler bunlar. Gelsin botlar, gitsin montlar. Geçen hafta mağazalarda yüzde 50 indirim de başladı. Kara kışın hakkını veren günler hala devam ederken, hem sıcak hem şık bir şeyler bulalım kendimize. Peki nereden başlayalım?

Haberin Devamı

*Puf puf montlar

Bu kış her mağazada bu montlardan, her renkten görmek mümkündü. Elyaflı ya da kaz tüyü dolgulu, rüzgar ve su geçirmeyen parlak kısa montlar bu sezon altın yılını yaşadı. Bu montların, yelek olanları da çok moda. Jeanlerle ve botlarla çok iyi kombinleniyor.Ve oldukça sportif bir hava veriyor. Yine de kısa boylu ve kilolu beylere önermiyoruz. Çünkü kolej ve ‘old school’ temalı bu montlar, üst bedene oldukça volüm katıyor. Nerelerden alabilirsiniz? Kiğılı, Burberry, Tommy Hillfiger, Moncler, Brandroom ve Scotch&Soda’dan.

Soğuk günler, sıcak çözümler

*Örgü kazaklar

Kazak deyip geçmeyelim. Bu kış sezonu saç örgüsü hırka ve kazaklarda patlama oldu. Her koleksiyona girdi. Özellikle şal yakalar, fermuarlı olanlar ve kar desenli olanlar revaçtaydı .Bir tane aldınız mı yoksa indirimi mi beklediniz? Almadıysanız nerelere bakabilirsiniz? Ralph Lauren, H&M, Gap, Fred Perry, MAVİ, Diesel, Tween’e göz atın.

Haberin Devamı

Soğuk günler, sıcak çözümler

*Kalın polar sweatshirt’ler

Gerçekten sıcak kalmaya ihtiyacınız varsa polar vazgeçilmez bir materyaldir Kış sporları kıyafetlerinin de vazgeçilmez parçasıdır. Oldukça teknolojik ama yine de sentetik bir üründür. Polar yerine koton giymek tercihiniz ise, kalın pamuklu sweatshirtler özekllikle kapüşonlu olanları tam size göre ve oldukça trend. Kapüşonluları, spor ceket içine giymeyi deneyin. U.S Polo, Boyner, MAVİ ve Koton’da güzel modeller var.

*Bilekli postallar

Gelecek kışın da en önemli trendlerinden biri bu postallar. Özellikle bilekli ve bağcıklı olan tüm botlar moda. Ne kadar kaba, o kadar iyi. Bu sezonda da sıcak tutacak, kaymaz, su geçirmez bu botlardan alabilirsiniz. Çöl botları denen nubuk olanları da moda. Jean pantolon paçanızı kıvırarak ya da bot içine sokarak giyebilirsiniz. Spor lastik ayakkabıların bile bilekli olanlarını tercih edin. Asker kıyafetleri trendinin olmazsa olmazları bu botları V2K, ELLE, Lanven, Hugo Boss, ADİDAS, FLO, Lumberjack’te bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Soğuk günler, sıcak çözümler

*Deri eldiven

Eller hem sıcak dursun hem de kombininiz şık olsun. Deri eldiven cool bir aksesuvardır. Tüm kombinin anında havasını değiştirir ve zenginleştirir. Bu sezon, motorcu ve yarışçı temalarının çokça kullanıldığı moda çekimlerinde, hep deri eldivenler kullanıldı. En güzel deri eldivenleri Ramsey, Desa, Pierre Cardin, Beymen’de bulabilirsiniz.

-Tamamen tek renk giyinmek çok moda; koyu gri, ekru veya bordoyu tercih edin.

-Volumlu uzun şal ve atkılarla kabanınızı renklendirin.

-Erkekler sırt çantası kullanarak daha stil sahibi gözükür. Kışın kendinize siyah bir deri sırt çantası alın.

Soğuk günler, sıcak çözümler

Haberin Devamı

-Siyah asker postal modası geçti,onun yerine kar botları, kalın kauçuk botlar, kamel rengi Timberland alın.

-Kalın örgü bereler hiç olmadığı kadar revaçta.

-Kışın kolaya kaçıp simsiyah giyinmeyin.

-Sneaker modası tam gaz! Renkli çoraplarla birlikte takımlayabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!