Sezondan öne çıkan 10 ayakkabı modeli

Güncelleme Tarihi:

Sezondan öne çıkan 10 ayakkabı modeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 14:41

Bu yaz birbirinden farklı ayakkabı modelleri vitrinleri süslüyor. İşte sezondan öne çıkan ayakkabı modelleri...

Haberin Devamı

Yaz sezonunun cesur ve romantik ruhunu yansıtan ayakkabı modelleri vitrinleri süslüyor. Birçok detayın bir araya gelerek ayakkabı trendlerini oluşturduğu yaz sezonunda her zevke göre bir model bulmak mümkün. İşte yaz sezonunda öne çıkan ayakkabı modelleri:

Kısa topuklular

Kısa topuklar bu sezonun en dikkat çeken trendlerinden. Konfor ve şıklığı bir arada sunan kısa topuklu sandalet ve terlik modelleri ile her ortamda çok daha rahat hissedebilirsiniz. Kısa topuklular modern bir görüntü yaratması ile özellikle pantolon ve elbise kombinlerinin vazgeçilmezi.

Tek bantlı terlikler

Tek bantlı terlikler özellikle tatil bölgelerinde ve sahillerde en fazla tercih edilen modellerden biri olmaya aday. Tarz bir görüntüye sahip olan tek bantlı terlikler, üzerlerindeki mesaj içerikli cümlelerle daha eğlenceli bir kombin yaratmaya imkân tanıyor.

Haberin Devamı

Sezondan öne çıkan 10 ayakkabı modeli

Tüylü terlikler

Tek bantlı terliklere havalı bir alternatif ise tüy detaylı terlikler. Üzerleride bir parça tüy ile kaplı olan bu terlikler özellikle yaz akşamlarında rahat ortamlarda dikkat çekici olmak isteyenlerin gözde modelleri arasına girmeyi başarıyor.

Platformlu sandaletler

Platformlu tabanları ile hem şık görünen hem de rahatlık vadeden bu modeller özellikle kısa boylu kadınlar için kurtarıcı görevi görüyor. Platformlu sandaletler uzun bant şeritlerle daha havalı bir tarzda sunuluyor.

Kalın topuklular

Bu yazın konfor dolu bir diğer modeli ise kalın topuklu stiletto modelleri. İnce topuklu modellere kıyasla oldukça rahat olan bu modellerle uzun yürüyüşler yapmak sizin için sorun olmayacak.

Sezondan öne çıkan 10 ayakkabı modeli

Çorap destekli stilettolar

Moda tasarımcılarının en yeni keşfi olan çoraplı sandaletler, ayak bileğini sararak bir çeşit açık bot şeklini alıyor. Destekli sandaletlerin genellikle topuk ve parmak kısımları açıkta bırakılarak yaz aylarına uyarlanıyor. Cool ve yenilikçi bir tarz için bu model ideal bir seçim.

Haberin Devamı

Rugan stilettolar

İhtişam ve cazibe dolu olan rugan stilettolar sezonun en havalı modelleri arasına girmeye aday. Ruganın göz alıcı tavrı ince topuklarla birleşince ortaya zarif bir görüntü çıkıyor.

Kumaş bantlı stilettolar

Kumaşlarla bilekten bağlanan ince topuklu stilettolar bu yaz feminen ayrıntıları ortaya çıkarmak isteyenleri bekliyor. Ayakları tüm güzelliği ile ortaya çıkaran bu modeller özel yaz akşamları için harika bir seçim.

Sezondan öne çıkan 10 ayakkabı modeli

Platformlu spor ayakkabılar

Rahatlığın vazgeçilmezlerinden olan spor ayakkabılar bu sezon platformlu halleri ile daha iddialı ve daha havalı bir duruş sergiliyor.

Haberin Devamı

Vintage spor ayakkabılar

Dünyanın önde gelen spor giyim markalarının eski modellerini yeniden görücüye çıkarması ile retro görünümlü spor ayakkabılara olan ilgi artıyor. Nostaljik bir havası olan bu modeller zahmetsiz bir kombin için ideal.

BAKMADAN GEÇME!