Saç aksesuarı modelleri şıklığınızı markalaştıracak

Güncelleme Tarihi:

Saç aksesuarı modelleri şıklığınızı markalaştıracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 14:03

Yaz ve ilkbahar aylarında kullanılan saç aksesuarları ile kış aylarında kullanılan aksesuarlar farklılık gösterir. Saç aksesuarları; romantik ve zarif bir havaya bürünmek isteyenler için ideal...

Haberin Devamı

Saç aksesuarı modelleri, dört mevsim kadınlara özgün ve orijinal bir hava katar. Yaz ve ilkbahar aylarında kullanılan saç aksesuarları ile kış aylarında kullanılan aksesuarlar farklılık gösterir. Saç aksesuarları; romantik ve zarif bir havaya bürünmek isteyenler için idealdir. Saç aksesuarı şapka, saç bantları, tokalar, tüllü gül tokalar, incecik örgüler gibi modelleriyle sizlerin beğenisine sunuluyor. Saç aksesuarı modelleri, son yıllarda öyle çok gelişti ki yüzlerce farklı tasarımdan hangisini kullanacağınızı şaşırabilirsiniz. Gelin saç aksesuarı ve saç aksesuarı online satış için Gardrops’un online vitrinlerine bir göz atın.

 

Saç aksesuarı modelleri şıklığınızı markalaştıracak

Haberin Devamı

Aksesuar modelleri ve fiyatlarına linkten ulaşabilirsiniz.

SAÇ AKSESUARLARI NASIL KULLANILIR?

Çoğu kadının kullanmayı çok sevdiği saç aksesuarları yine bu sezonun modasında yer alıyor. Sonbahar ve kış aylarında kullanılacak aksesuarlar arasında örgü saç bantları başı çekiyor. Farklı renkler ile kıyafet kombininizi tamamlayan örgü saç bantları size asil bir görüntü kazandıracak. Gece şıklığı isterseniz saç bantlarınızın ortasına şık bir broş takarak göz alıcı bir görünüm kazanabilirsiniz.

İlkbahar ve yaz aylarında ise çiçekten taçlar kullanarak renk cümbüşü ile kombin yapabilirsiniz. Hippi ruhunu yakalayacağınız bohem stili çiçekli saç bantları da çabasız şıklığınıza damga vuracaktır. Yine aşağı doğru akan küçük boncuklu ve telli saç aksesuarları örgü saçlarınızın arasına dolanarak zarif bir görüntü elde etmenize yardım eder.  Helen tarzı yapraklı gümüş ya da altın görünümlü taçlar da bohem görüntünüze zevk katacaktır.

 

Saç aksesuarı modelleri şıklığınızı markalaştıracak

Aşağı doğru akan taşlı saç aksesuarları da abiye kıyafetlerinizle uyum sağlayabilir. Pırlanta ya da altın görünümlü ince saç taçları ile romantik ve naif bir görüntü elde edebilirsiniz. Dore, lame ya da metal saç bantları da gece kıyafetlerinizle ahenk sağlar. İnci görünümlü boncuklu taçlar ve tokalar, kumaştan yapılmış çiçek formlu aksesuarlar da abiye elbiselerinize daha fazla karakter kazandırabilir. Tüylü ya da tüllü şapkalar ve taçlar vintage esintilerini tarzınıza yansıtmaya yardımcı olabilir. Taşlı, altın rengi ya da gümüş rengi saç tokaları da yine nostaljik bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Alna doğru düşen taşlı ve zincirli saç aksesuarları da şıklık için alternatif modeller olabilir.

Haberin Devamı

Günlük kullanımlarda ise fular biçimindeki saç bantlarından rengarenk kullanabilir ve neşeli bir görüntü çizebilirsiniz. Bunun yanı sıra detaylı deri bantlar, renkli tokalar, saçlardan aşağı doğru uzanan renkli tüyler, alna doğru düşen zincirler, makrome örgülü taçlar gibi saç aksesuarı modelleri de günlük kullanımlar için uygundur.

 

Saç aksesuarı modelleri şıklığınızı markalaştıracak

Saç aksesuarı modellerini sizler için seçtik.

BAKMADAN GEÇME!