Podyumlardaki İskoç ruhunu tarzınıza yansıtın

Güncelleme Tarihi:

Podyumlardaki İskoç ruhunu tarzınıza yansıtın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 10:29

Moda dünyasında İskoç ruhu son yılların trendleri arasında. İşte ekose desenin hakimiyeti altındaki kombinleri stilinize uyarlamanın yolları...

Haberin Devamı

Dünyaya armağan ettikleri ekose deseni ile İskoçlar moda dünyasına önemli bir katkı sağladı. Ekose belki de en klasik desenler arasında yer alıyor. 2017 sezonunda dünya moda arenasında sıkça karşılaştığımız ekose trendi hız kesmeden yoluna devam ediyor.

İşte İskoç ruhunu tarzınıza yansıtmanın yolları:

1. Ekose gömlekler

Sokak modasını en iyi yansıtan parçaların başında gelen kareli gömlekleri ister belinize bağlayarak isterseniz de giyerek farklı ve asi bir stil oluşturabilirsiniz. En kolay kombinlenen parçalardan biri olan ekose ile kombin yaparken diğer parçalarda sakin renkler seçmek gerekiyor.

2. Ekose çoraplar

Podyumlarda bu sene sıkça karşılaştığımız trendlerden biri de ekosenin çoraplarda kullanılması. Ekose çoraplar iddialı ve stil sahibi bir görünümün yanında klasikleşmiş bir pantolon ceket takıma farklı bir hava katarken, uzun ekose çoraplar ve mini etek kombini ise kolej havasını sokak stili ile bütünleştiriyor.

Haberin Devamı

Podyumlardaki İskoç ruhunu tarzınıza yansıtın

3. Ekose kabanlar

Klasik giyimin belki de en gözde parçalarından olan kabanlar ekose deseninin en yakıştığı parçalardan biri. Ekose kaban giyenler klasik bir şıklık sergilerken aynı zamanda trend sahibi bir görünüme de imza atıyor. Ekose kabanlarınızı ister ofiste isterseniz de hafta sonları spor kıyafetlerle kombinleyerek sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz.

4. Ekose çantalar

Bu sezon sıkça görmeye alıştığımız ekose çantalar klasik omuz çantalarının üzerini süslemesinin yanında sırt çantalarında da giderek yaygınlaşan bir desen olarak göze çarpıyor. Ekose desenini sezonun gözde trendi olan sırt çantalarında kullanın ve tüm bakışları üzerinize toplayın.

5. Ekose ceketler

Ekosenin en uyumlu olduğu giyim parçalarından birisi olan ceketler şıklığın da en önemli temsilcilerinden biri. Ekose ceketinizi uyumlu renkte pantolon veya eteklerle birlikte tamamlayarak ister şık bir davete katılın isterseniz de önemli bir toplantıda dikkat çekici olun.

Haberin Devamı

Podyumlardaki İskoç ruhunu tarzınıza yansıtın

6. Ekose pantolonlar

Ekoseyi pantolonlarda kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Ekosenin yoğun olarak kullanılmadığı desenleri seçmeniz daha stil sahibi görünmenize katkı sağlayabilir. Ekose pantolonları siyah renkli parçalarla tamamlamak dikkatin tek bir parçada toplanmasına olanak sağlar.

7. Ekose etekler

Kolet tarzının en önemli temsilcilerinden biri olan ekose eteklerle bomber ceketlerinizi kombinleyebilir ve öğrencilik yıllarınıza geri dönüş yapabilirsiniz. Uzun çoraplar ve oxford ayakkabılarla bu stili daha iddialı hale getirmek de mümkün.

Podyumlardaki İskoç ruhunu tarzınıza yansıtın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!