Pat McGrath'dan tüyolar

Güncelleme Tarihi:

Pat McGrathdan tüyolar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 16:24

Ünlü İngiliz makyaj artisti Pat McGrath ile makyaj tüyoları üzerine yapılan bu röportajı okumadan geçmeyin...

Haberin Devamı

Gerçekten çok acelemiz var. Sizce hoş görünmenin en hızlı yolu nedir?

"Açıkçası mükemmel bir cilt maskesi kullanın, güzel bir nemlendirici ve belki de evden çıkmadan önce bir göz maskesi kullanabilirsiniz. Yanınızda hafif bir fondöten bulundurun ve kahverengi ya da siyah tonlarda far ve maskara. .."

Diyelim ki acil bir toplantıya gitmeniz gerekiyor…

"Hızlı bir dokunuş için rujunuzla dudak nemlendiricinizi karıştırarak hafif bir renk elde edin. Aynı zamanda fondöteninizi kapatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Kesinlikle mat bir fondöten kullanın. Bütün bir gün parlak bir ciltle dolaşmak istemezsiniz"

Pat McGrathdan tüyolar

Haberin Devamı

Kusursuz fondoten sürmenin sırrı nedir?

"Ben fondöteni her zaman bir fırça kullanarak uygularım ve dağıtmak için parmaklarımı kullanırım. Daha sonra problemli bölgelere yine fırçayla kapatıcı uygulayın."

Peki mükemmel kedi gözü makyajı nasıl yapılır?

"Kalın uçlu eyeliner kullanmak en kolay yöntem. Bir göz kalemiyle yalnızca istediğiniz şekli çizin ve hataları bir kulak çubuğuyla temizleyin".

Pat McGrathdan tüyolar

Makyaj çantanızda hiç beklenmeyecek bir ürün var mı?

"Advil ve anti-alerjik kremler. Defileden önce modellerden biri alerjik reaksiyon gösterirse buna karşı hazırlıklı olmak istiyorum. "

Peki kadınlarda ne görmek isterseniz?

"Biraz daha cesaret. Manhattan’da kadınlar temiz ve mükemmel görünmeyi tercih ediyorlar ki bu görünümde son derece şık ve kusursuz. Fakat insanların biraz değişiklik yaptığını görmek de hoş. "

Pat McGrathdan tüyolar

Hiç hayranlarınızın size tavsiye verdiği oluyor mu?

"Evet tabii ki. Bir keresinde dişçiye gittiğimde yaşlı bir kadın geldi ve beni ne kadar çok sevdiğini söyleyerek konuşmaya başladı. Bana kurumuş maskaralarla ilgili gerçekten harika bir tavsiye verdi. ‘Fırçasını ıslat ve kurumuş maskaranın içinde çevir’"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!