Oversize paltoları doğru kombinleyin!

Güncelleme Tarihi:

Oversize paltoları doğru kombinleyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 16:19

Son birkaç kışa damgasını vuran ovarsize montlar bu sezon da gardıropların kurtarıcı parçalarından. İşte oversize paltoları doğru kombinlemenin püf noktaları...

Haberin Devamı

Son yılların en popüler montları oversize palto, üzerinizde 2-3 beden büyük duran, kullanımı rahat ve hoş bir parçadır. İlk çıkışını 1920 yılında yapan oversize palto moda dünyasına tekrar büyük bir ses getirdi.

Sonbahara veda edip kışı karşıladığımız bugünlerde oversize palto modelleri herkesin kurtarıcı parçalarından olmaya başladı. Oversize paltoların genel olarak kalın kaşe veya yünden yapılması giydiğinizde sıcacık olmanızı sağlar. Boyunun uzun olması bacak ve basen bölgenizi de soğuktan korur. Bununla birlikte muhteşem tasarımıyla oversize palto modelleri kadınların şıklığının anahtar parçaları arasında yer alır.

Oversize Palto Kombinleme Önerileri

Son zamanların gözde parçası olan oversize palto modeli kalıp olarak geniş olduğu için kişiyi olduğundan kilolu göstermek gibi bir dezavantaja sahiptir. Dezavantaj doğru kombinleme ile avantaja çevrilebilir. Bunun için yapılması gereken skinny pantolanlar tercih etmektir.

Haberin Devamı

Oversize palto İspanyol ya da bol paça pantolon ile kombinlenmek istendiğinde pantolonun bedeninize uygun olmasına dikkat edin. Üzerine dar kesim kazak ya da bluz giyebilir, ayakkabı tercihini topukludan yana yapabilirsiniz. Kullanacağınız aksesuarlarla da özgün tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Oversize palto ile hem spor hem de şık bir kombin yapılabilir. Spor, günlük bir görüntü yakalamak için büyük çanta ve spor ayakkabı kullanın. Şık olmak istiyorsanız stiletto veya bootie kullanarak feminen görüntünüzle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.  

Oversize paltoları doğru kombinleyin

Oversize paltonuzu yün şal, uzun atkı ve berelerle kullanabilirsiniz. Böylece salaş ve cool görünürsünüz. Askılı ve büyük çantalar bu paltolarla güzel bir uyum sağlar. Birçok renk alternatifi olan oversize paltoları, neon renk seçiminizle düz ve sade kombininizin üzerinde kullanarak bir yıldız gibi parlayabilirsiniz.

Oversize palto modeli her tarzda rahatlıkla kombinlenmesi yanında esasen maskülen bir parçadır. Hem maskülen hem feminen olmak istiyorsanız boyfriend pantolon ve stiletto kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Oversize palto mini, midi ve maxi boy eteklerle kombinlenebilir. Eteğinizi boğazlı triko kazaklarla kombinleyip şık ve feminen bir tarz oluşturabilirsiniz.

Sade, desenli, neon veya soft renklerle her zevke hitap eden oversize palto ile siz de sezonun trendini yakalayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!