Ordu'da kısa film buluşması: Onur konuğu Hale Soygazi

Güncelleme Tarihi:

Orduda kısa film buluşması: Onur konuğu Hale Soygazi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2022 17:05

Güzel Ordu Kültür Sanat Derneği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Güzel Ordu Kısa Film Festivali 21 Ekim'de başlıyor. Yerli yönetmelerin son dönemdeki çalışmalarının seyirciyle buluşacağı festival, 23 Ekim tarihine kadar sürecek.

Haberin Devamı

Festivalin bu yılki onur konuğu Hale Soygazi. Yeşilçam'ın bir dönemine damgasını vuran Soygazi'ye, açılış töreninde ödülü takdim edilecek. Yine aynı gecede Selim Atakan'ın festival için özel olarak bestelediği Güzel Ordu (Sonsuz Deniz) adlı şarkı Name Önal'ın sesinden seyirciyle buluşacak.

Orduda kısa film buluşması: Onur konuğu Hale Soygazi

Festivale katılan kısa filmler, Tayfun Pirselimoğlu başkanlığında oyuncu Nazlı Bulum, akademisyen ve sinema yazarı Melis Behlil, Vona kısa filminin yönetmeni Clint Davis ile Mimaroğlu belgeselinin yönetmeni ve sinema yazarı Serdar Kökçeoğlu'dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Festivalde Yas Provaları(Hüseyin Enes Balcı), Kule (Emre Birişmen) b.2402 (Burak Batuhan Çağrıcı), Adres (Aram Dildar), Lekesiz (Ali Ercivan), Babamın Deniz Yatağı (Orkun Göntem), Fırtına (Esme Madra), Bugün Değil (Yağmur Mısırlıoğlu), Ev Diye Bir Şey Yok (Nur Özkaya), Suyu Bulandıran Kız (Deniz Telek), Temassız (Göksel Tuzun), Alkarısı (İlyas Soner Yıldırım) adlı kısa filmler gösterilecek.

BAKMADAN GEÇME!