‘Operasyon’ başlıyor

Güncelleme Tarihi:

‘Operasyon’ başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2022 17:52

Hatay, yapımcılığını Bekir Gündoğdu ve Serkan Tuğcu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Emrullah Kaymaz’ın, sunuculuğunu da Hasan Yalnızoğlu’nun yaptığı “Operasyon Savaş Şehri” yarışmasına ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

5 kadın, 5 erkekten oluşan 10’ar kişilik ünlü, 5 kadın 5 erkek ünsüzlerden oluşan 2 takımın yarışacağı aksiyon ve macera dolu yarışma, Hatay’da kurulan dev platoda başladı. Yarışma için strateji oyunları tarzında oyun alanları yapıldı.

‘Operasyon’ başlıyor

Oyunlarda ödül olarak Hatay yemekleri verilerek “Hatay mutfağı” tüm dünyaya tanıtılıyor. Ayrıca Hatay’ın tarihi ve coğrafik güzelliklerinde çekimler yapılacak, yemek ödülleri dışında yarışmacılara Hatay’ın doğa harikası yerlerinde konaklama, gezi ödülleri ile yarışmacılara eğlenceli anlar yaşatılacak.
Yarışmacılar platoda çadırlarda yaşayarak Askeri eğitimler alarak askeri oyunlar oynuyorlar. Aksiyon maceranın hız kesmediği, kısıtlı şartlarda yaşam mücadelesinin verildiği , stratejik ve psikolojik savaşların yer aldığı programda yarışmacılar liderlik oyunları, erzak teçhizat oyunları, görev oyunları ve koruma oyunları oynayarak komutanlarından taktik ve askeri eğitimler alıyorlar, antrenmanlar yaparak en güçlü, en cesur savaşçı olmak için mücadele ediyorlar.

 

BAKMADAN GEÇME!