Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu

Güncelleme Tarihi:

Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 10:58

Her gün ofise giderken gardırobunuzun karşısında zamanınızı tüketiyor ve dolabın içindeki parçaların artık sizin tarzınızı yansıtmadığını düşünüyorsanız, ofis stilinizi güncellemenin vakti gelmiştir. İşte bu yolda size rehberlik edecek 5 pratik öneri!

Haberin Devamı

Yeni bir iş temposuna adım attığınız günlerde stilinizden memnun değilseniz ve bu sizin üzerinizde mutsuzluğa sebep oluyorsa, gardırobunuzu yenilemek için muhteşem bir bahaneniz var demektir. Her sabah dolabınızın karşısına geçip kıyafet sorunsalı yaşıyor ve ne giyeceğinize karar vermekte zorluk çekiyorsanız, size çok güzel önerilerimiz var!

1- İŞE DOLABINIZI BOŞALTMAKTAN BAŞLAYIN 

Dolabınıza baktığınızda tek gördüğünüz şey sıkıcı ve modası geçmiş parçalar mı? Stilinizi güncellemeye başlamanın yolu ilk olarak gardırobunuzu sadeleştirmekten geçiyor. Özellikle ofis stiliniz için bu çok önemli çünkü; vaktimizin hatta hayatımızın büyük bir bölümünü iş yerinde geçiyoruz. Bu nedenle yeni kıyafetlere yer açmak için dolaplarda biraz sadeleşmeye gitmek şart!

Haberin Devamı

Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu

İkinci el marka gömlek fırsatları için tıklayın.

İkinci el marka kumaş pantolon fırsatları için tıklayın.

İkinci el marka kalem etek fırsatları için tıklayın.

İkinci el marka stiletto fırsatları için tıklayın.

2- RENKLI PARÇALARA YÖNELİN 

Renklerin hayatımıza ve enerjimize yüksek oranda etki ettiği kanıtlanmış bir gerçek. Bu algıyı neden iş yaşantımıza da yansıtmayalım? 

Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu

Renklerden güç alarak enerji alanınızı olumlu yönde değiştirebilir ve stilinizde büyük bir yeniliğe gidebilirsiniz. Ofis stili için başlangıç olarak canlı renkler yerine daha soft ve pastel tonlara da yönelebilirsiniz. İpekyol ve Machka ilk sırada önereceğimiz markalar arasında.

İkinci el İpekyol fırsatları için tıklayın.

İkinci el Machka fırsatları için tıklayın.

3- STİL SAHİBİ PARÇALARA YATIRIM YAPIN 

Klasik ve sıkıcılığa yol açan ofis stilini yenilemek adına önereceğimiz bir diğer alternatif ise stil sahibi ve trend parçalara yatırım yapmak. Klasik ceket-pantolon takımlarından kurtulmanın özgürlüğünü son raddesine kadar yaşamanıza izin veriyoruz:)

Haberin Devamı

Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu

Radikal bir değişiklik yapmak istemiyor ve sade bir görünümden yana hakkınızı kullanmak istiyorsanız, size uzun yelekleri öneririz. Kumaş pantolonlarınızın ya da kalem eteklerinizin üzerine giyebileceğiniz yelekler ile sade fakat iddialı bir stile sahip olacaksınız. Bu tarz ürünler için Koton, Zara, Mango gibi markaları inceleyebilirsiniz.

İkinci el Zara fırsatları için tıklayın.

İkinci el Mango fırsatları için tıklayın.

İkinci el Koton fırsatları için tıklayın.

4- TERCİHİNİZİ RENKLİ BLAZER'DAN YANA KULLANIN 

Klasik tarzdaki siyah ve gri ceketlerden sıkıldıysanız, tercihinizi daha spor görünen renkli balzer’lardan yana kullanabilirsiniz. Renkli blazer’lar sizi daha genç gösterir ve farklı aksesuarları kullanmanıza olanak verir. İster kumaş pantolonlarla, isterseniz jean’lerle kullanabileceğiniz bu parçalar, ofis dışında da kurtarıcı parçanız olmaya aday! Renkli blazer’lar için incelemeniz gereken markalar arasında H&M, Yargıcı ve Vakkorama yer alıyor.

Haberin Devamı

Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu

İkinci el blazer fırsatları için tıklayın.

5- AKSESUARLARIN ETKİSİNİ KÜÇÜMSEMEYİN 

Yalın ve sade stilinizi korumayı istiyor ama yine de bir farklılık arayışı içindeyseniz, sizin için önerimiz aksesuarlar! İster minik ister oversize aksesuarlar olsun, kıyafetinizin havasını bir anda değiştirdiğine şahit olacaksınız. 

Ofis stilinizi yenilemenin 5 yolu

Basic bir tişört üzerine kullanacağınız büyük ve taşlı bir kolye ya da parmaklarınıza takacağınız farklı boylardaki yüzükler… Bu aksesuarların stilinizdeki etkisine hayran kalacaksınız. Farklılık yaratacak aksesuarlar için Accessorize, So Chic ve Swarovski gibi markaları inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkinci el Accessorize fırsatları için tıklayın.

İkinci el So Chic fırsatları için tıklayın.

İkinci el Swarovski fırsatları için tıklayın.

Her gün yataktan kalktığınızda gardırobunuzun başında değerli dakikalarınızı harcamak istemiyor ve stilinizde bir yenilik arıyorsanız, size verdiğimiz önerileri dikkate almalısınız. Yeni bir yıla, kendinizi değiştirerek başlamaya ne dersiniz?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!