Ofis için kışa özel 10 farklı stil önerisi

Güncelleme Tarihi:

Ofis için kışa özel 10 farklı stil önerisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 14:43

Küçük dokunuşlarla kış stilinizi yenilemeye ne dersiniz? Ofiste tüm gözleri üzerinizde toplayacak 10 farklı stil önerisiyle iş motivasyonunuz da artacak...

Haberin Devamı

Kış aylarında ofis stilini hareketlendirmek ve sıkıcı görünmemek için stilinizi güncellemekte fayda var. Ufak detaylarla ve doğru seçimlerle stilinizi farklılaştırabilir ve imajınızı küçük dokunuşlarla yenileyebilirsiniz. Ofis hayatında değişik kombinler yapmak iş motivasyonunuzu artırır ve ofis imajınızı öne çıkarmanıza yardımcı olur.

İşte kış aylarına özel stil önerileri;

1. Büyük ve iddialı kolyeler bu kış çok moda. Siz de boğazlı kazaklarınızı renkli ve gösterişli kolyeler ile süsleyebilirsiniz. Ofis ortamında detayları ile öne çıkan deri kolyeler sade ve hoş bir tarz yakalamanıza yardım edebilir.

2. Kolları veya omuzları hareketli kazakları kalem eteklerinizin üstüne giyebilir ve şık bir hava yakalayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken konu dekolte yerine detaylarda şıklığı yakalamak olmalı.

Haberin Devamı

Ofis için kışa özel 10 farklı stil önerisi

3. Uzun blazer ceketler kış aylarının kurtarıcı ve trend sahibi parçaları arasında. Blazer ceketleri dar paça kumaş pantolonlarla ve rahat loafer ayakkabılarla ofis stilinize uyarlayabilirsiniz.

4. Dar boğazlı kazaklarınızı diz hizasında eteklerle tamamlayarak zarif ve şık bir görünüm sunabilirsiniz. Bu tarz bir kombini zarf kolyelerle ve küpelerle tamamlamayı ihmal etmeyin. Topuklu ayakkabı seçerek görüntünüzü daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

5. Uzun ve dar yün elbiseler ofis gününüzü kurtaran parçalar arasına girebilir. Bu tür parçaları belinize kemer takarak daha şık hale getirebilirsiniz. Elbiselerinizi koyu tonlarda ve tek renk seçerek ofis stiline uygun hale getirebilirsiniz.

6. Volanlı kazaklar bu kış vitrinleri bolca süslüyor. Bu tip kazakları gri veya ekru renklerde seçerek altına geniş paça kumaş pantolonlarla stilinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece hem vintage hem de şık bir ofis stiline imza atabilirsiniz.

7. Kışlık uzun yelek modelleri ofis stilinin vazgeçilmez parçaları arasında. Bu tarz yelekleri geniş paça veya dar paça pantolonların yanı sıra dar kalem eteklerle birlikte de giyebilir ve zarif bir ofis imajı yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ofis için kışa özel 10 farklı stil önerisi

8. Tek renk gömleklerinizi fularlarla daha çarpıcı bir hale getirebilirsiniz. Boynunuza dolayacağınız kısa fularlara iş yerinde farklı ve stil sahibi bir görünüm yakalayabilirsiniz.

9. Ekose ceketler bu sene de çok moda. Ekose desenli ceketler klasik parçalar olduğundan ofis stiline bu parçaları rahatça uyarlamak mümkün. Siz de ekose ceketlerinizi uyumlu renkte etek ve ceketlerle birlikte giyerek klasik ama farklı görünebilirsiniz.

10. Canlı renkte kazaklar ve sade pantolon kombinleri ofis görünümünüzü hareketlendirebilir. Sarı veya kırmızı gibi renkleri uyumlu renkte kumaş pantolonlarla birlikte giyerek ofis stilinize kışın gri havasına inat renk katın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!