Nilüfer, Lösemili Çocuklar Korosu ile aynı sahnede

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer, Lösemili Çocuklar Korosu ile aynı sahnede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2023 09:56

Nilüfer, Antalya’da açılması planlanan Lösemili Çocuklar Köyü için arsa tahsis edilmesini isteyen LÖSEV’in 25’inci yılı için sahnedeydi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Nilüfer, LÖSEV’in kuruluşunun 25’inci yıl dönümü için Antalya Cosmos Theatre’da Lösemili Çocuklar Korosu ile çıktığı sahnede verdiği konserle LÖSEV ailesine unutulmaz bir gece yaşattı. Nilüfer, Türk Pop müziğinin hitlerinden olan “Dünya Dönüyor”u Lösemili Çocuklarla beraber seslendirdi. Lösemili Çocuklar göz kamaştıran modern dans gösterisinin ardından Sev Kardeşim, Ey Özgürlük, Güzel Günler Göreceğiz şarkılarını seslendirdi.

Nilüfer ve Lösemili Çocuklar Korosu’nun sahne performanslarıyla göz doldurduğu gecede iş, sanat, sağlık ve basın dünyasının önemli isimleri ağırlandı.

Nilüfer, Lösemili Çocuklar Korosu ile aynı sahnede


Gecenin konuşmacılarından LÖSEV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer yaptığı konuşmada Lösemili Çocuklar Köyü kurmak istediklerini dile getirirken, “Bürokrasiden veya bağışçılarımızdan bir arsa istiyoruz. Lösemili çocuklara okul yapabilmek, Lösemili Çocuklar Köyü, ücretsiz hizmet veren bir hastane yapabilmek için yüzlerce ve binlerce çocuğun hayatını kurtarmak için istiyoruz. Yemyeşil bir bahçenin içerisinde bunu gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!