Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var

Güncelleme Tarihi:

Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2023 12:18

Bora Gencer önceki gün yeni albümünde neden Barış Manço’nun “Müsadenizle Çocuklar” şarkısını yeniden yorumladığını açıkladı: “Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var. Mesleğinde saygısız olan... Barış Abi’nin de bu şarkıyı yazma nedeni bu.” 

Haberin Devamı

Bora Gencer önceki gün Nişantaşı City’s’te objektiflere yansıdı. Uzun süredir Bodrum’da yaşayan şarkıcı, “8+1” adını verdiği bir albümle sevenleriyle buluştuğunu söyledi. Gencer, albümde Barış Manço’nun “Müsadenizle Çocuklar” adlı şarkıyı kendine has şekilde yorumladığını dile getirdi. Bora Gencer, şarkının hikayesini ise şöyle anlattı: “Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var. Mesleğinde saygısız olan, yeteri kadar çalışmadan bir şarkı söyleyip kendini bir anda sanatçı gören bütün herkes için bu geçerli. Bu tarz insanlar her yerde var ama bizim meslekte artık ayyuka çıkmış durumda. Yıllarca müzik yapan insanlarla iki tane şarkı söyleyen insanı bir anda aynı kefeye koymak doğru bir şey değil. O dönemde de Barış Abi’nin şarkıyı yazarken sebebinin bu olduğuna inanıyorum.”

Haberin Devamı

BU İŞ BİR MARATON

Şarkıcı, müzik piyasasında vefanın ve saygının kaybolduğundan dert yandı: “Yıllar geçtikten sonra seninle alakalı bir ürün konuşuluyorsa o zaman zaten sanatçı oluyorsun. Yoksa sen bugün çıkarsın bir ay sonra kaybolursun, kimse yüzüne bakmaz. Önemli olan final. Bu iş bir maraton. Ben de uzun mesafe koşucusuyum.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!