Melania Trump başlattı: Bebek mavisi nasıl kombinlenir?

Güncelleme Tarihi:

Melania Trump başlattı: Bebek mavisi nasıl kombinlenir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 10:00

Bebek mavisi bugünlerde hiç olmadığı kadar moda. Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın yemin töreninde bebek mavisi kıyafeti ile boy göstermesi sonrası bu renge olan ilgi daha da arttı. İşte bebek mavisi ile kombin önerileri...

Haberin Devamı

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump yemin töreninde giydiği bebek mavisi kıyafeti ile moda dünyasına damga vurdu. Göz kamaştıran şıklığa sahip olan Trump adından hâlâ söz ettiriyor. Bebek mavisi rengi ile yapılan oldukça başarılı kombin bugünlerde tüm modaseverlerin gözde rengi. Peki bebek mavisi nasıl doğru kombinlenir? İşte bebek mavisi ile oluşturacağınız kombin önerileri.

Tamamen Mavi

Bu kombinle üzerinizdeki tüm parçalar mavi ve tonları olabilir. Özellikle alt parçada koyu ton kullanırken üst kısmı bebek mavisi tercih edebilirsiniz. Örneğin vücudunuza uygun bebek mavisi bir tulumu mavinin tonlarında ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

Melania Trump başlattı: Bebek mavisi nasıl kombinlenir

Jean Şıklığı

Haberin Devamı

Jean parçaların yakışmadığı kombin yoktur. Özellikle mavinin en tatlı tonu bebek mavisi ile oldukça şık bir kombin yapabilirsiniz. Skinny jeanin üstüne bebek mavisi oversize bir kazak, altına şık bir stiletto ile günün parlayan yıldızı sizsiniz. Bir başka kombin önerisi ise yine bebek mavisi tonlarında bir elbiseyi kot ceketinizle tamamlayıp şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Uyumlu İkili

Siyah ve bebek mavisinin uyumundan faydalanın. Özellikle kış aylarında siyah bir kotun üzerine mont, ceket, hırka gibi bebek mavisi bir üst tercih edebilirsiniz. Şık takılarla da bu kombini tamamlayıp harika gözükebilirsiniz.

Bahar Esintisi

Bahar ve yaz ayları için bej veya beyaz rengini bebek mavisi ile kombinleyebilirsiniz. Cıvıl cıvıl, bahar esintileri taşıyan bu renklerin uyumu ve enerjisi harika. Renkleri istediğiniz parçalarda kombinleyebilirsiniz. Önemli olan üçüncü uyumsuz bir renkten kaçınmak.

Melania Trump başlattı: Bebek mavisi nasıl kombinlenir

Zıt Renkler

Zıt renklerle kombinleyeceğiniz bebek mavisi de modanın en tercih edilen tarzı diyebiliriz. Bunun başında turuncu ve mor renkleri geliyor. Özellikle yaz aylarında bu iki rengi kombinleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken sadece bir tane zıt ton kullanmanız gerektiği. Örneğin hem turuncuyu hem de moru bebek mavisi ile kombinlemeyin. Yoksa büyük bir renk karmaşası yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aksesuarsız Asla

Giyimin yanı sıra bebek mavisini aksesuarlarda da tercih edebilirsiniz. Özelikle beyaz bir üst ile büyük mavi renkli takılar çok hoş bir  görüntü yaratıyor. Aynı şekilde mavi tonunda bir elbise ile bebek mavisi fular veya tokalarla şıklığınızı ikiye katlayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!