Kot ceket kombini için 5 öneri

Güncelleme Tarihi:

Kot ceket kombini için 5 öneri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 11:53

Sonbahara girdiğimiz şu günlerde kurtarıcı parçalar arasında ilk sırada yer alan kot ceketleri nasıl kombinleyebilirim diyenler için 5 öneri...

Haberin Devamı

İlkbahar veya sonbahar aylarında vazgeçilmez kurtarıcı parçaların başında gelen kot ceketler kombin kolaylığı nedeniyle sıkça tercih ediliyor. Zamansız bir parça oluşu kot ceketleri ister vintage isterseniz de modern kıyafetlerle birlikte giyebilmenizi sağlıyor.

KOT CEKETLERİ KOMBİNLEME ÖNERİLERİ

Kot ceket kombini için 5 öneri

1. MAXİ ETEKLERLE KOMBİNLEME

Maxi elbise ve eteklerle kot ceketinizi rahatlıkla giyebilirsiniz. Özellikle pileli elbise ve uçuş uçuş olan uzun yaz elbiseleriyle harika bir ikili oluşturan kot ceketler size bohem bir hava katar. Maxi etek veya elbiselerle kısa kot ceketler tercih etmelisiniz. Böylece bacak boyunuz da olduğundan uzun görünür. Bu tür kombinleri düz sandalet ve püsküllü küçük bohem çantalarla tamamlayarak oldukça hoş bir görünüm kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

2. KALEM ETEKLERLE KOMBİNLEME

Kalem eteklerle kot ceketleri kombinlemek görünümünüze daha cool ve sportif bir şıklık sağlar. Basic t-shirt veya bluzlerin altına giydiğiniz kalem etekle birlikte sneakerlar harika bir birliktelik yaratır. Kot ceketinizi de üzerinize giydiğiniz zaman bu sportif görünümü çarpıcı bir hale getirebilirsiniz. Kombininizi elinizde taşıyacağınız spor bir portföy veya omuz çantası ile tamamlayabilirsiniz.

Kot ceket kombini için 5 öneri

3. ELBİSELERLE KOMBİNLEME

Elbiselerle kot ceketleri kombinlemek son derece havalı bir görüntü yaratır. Özellikle A kesim kısa elbiselerin üstüne giyeceğiniz kot ceketi bootielerle veya sneakerlarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca çizgili elbiselerin yanında geometrik desenli elbiseler de kot ceketlerle mükemmel bir kombin oluşturur. Bu tarz elbiselerle deri takılar seçerseniz daha cool görünebilirsiniz. Çiçekli ve floral elbiselerle ise daha feminen bir görüntü yakalayarak sandalet veya burnu açık stilettolarla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kot ceket kombini için 5 öneri

4. PANTOLONLARLA KOMBİNLEME

Kot cekete en çok yakışan parçalardan biri deri pantolonlardır. Giyeni bir anda havalı bir hale büründüren bu kombinde deri bootie veya loaferlar ve deri sırt çantaları tercih edebilirsiniz. Asi ve sportif görüntünüzle bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Kot pantolonlarla kot ceketleri kombinlemek de hala moda.

5. BELE BAĞLAYARAK  KOMBİNLEME

Son zamanların en trend görünümlerinden birinin kot ceketleri bele bağlamak olduğunu söyleyebiliriz. Kalem eteklerle, jeanlerle veya deri pantolonlarla ceketleri bele bağlamak oldukça havalı bir görünüm oluşturuyor.

BAKMADAN GEÇME!